Liverpool U21 - Everton U21 2-1

Den blå naboen tok ledelsen mot spillets gang midtveis i 2.omgang, før Daniel Cleary utlignet, men en fantastisk scoring fra Harry Wilson på overtid sørget før rød seier.

Liverpool: Vigouroux, Williams, Maguire, Jones, Sakho (Smith 46), Stewart, Canos, O’Hanlon (Cleary 32), Sinclair, Brannagan, Dunn (Wilson 64)
Innbyttere: Fulton, Trickett-Smith

Everton: Griffiths, Kenny, Connolly, Junior (Donohue 83) Browning, Galloway, Jones, Walsh, Henen, Ledson, Green (Dowell 67)
Innbyttere: Hunt, Langton, Bainbridge

Vi oppdaterer fortløpende fra kl 20.00. Kampen sendes også på LFC TV.

1.omgang:

Liverpool skal stille opp med Williams og Maguire på backene og Sakho og Williams i midten, med Canos, Brannagan og Dunn bak Sinclair på topp i en 4-2-3-1 formasjon.

9.min: O'Hanlon får en skuddmulighet på 16-meter streken, men bender ballen en snau meter utenfor den bortre stolpen med sin venstrefot. Svært lite har skjedd foran målene de første ti minuttene.

23.min: Canos er helt fri på høyrekanten, men det flate innlegget finner bare nesten Dunn og Sinclair foran mål.

26.min: Dunn er nesten igjennom sentralt, men Everton får ryddet opp med en glimrende takling.

32.min: Alex O'Hanlon greier ikke å fortsette etter en smell og Daniel Cleary, som fyller 19 år i dag, kommer inn. Byttet gjør at Cleary går inn på høyreback og Jordan Williams flyttes frem til sentral midtbane.

38.min: Cameron Brannagan drar til fra 14 meter og ballen smeller i tverrliggeren. Jerome Sinclair sender returen svakt over og utenfor.

45.min: Connolly hos Everton får gult for å ha sparket etter Jack Dunn.

Pauserapport: En meget hendelsesfattig kamp fram til det 38.minutt, hvor ingen keeper behøvde å gjøre en redning, før det smalt i og med et kjempeskudd fra Cameron Brannagan. Dessverre for scouseren suste ballen i tverrliggeren. For øvrig har Liverpool hatt de få angrepsforsøkene det er verdt å nevne, men det har bare vært nesten at Canos, Sinclair og Dunn har greid å bryte igjennom. Mamadou Sakho har kommet igjennom 1.omgang uten problemer.

2.omgang:

46.min: Et planlagt bytte da Brad Smith kommer inn for Mamadou Sakho.

Liverpool har gått over til å spille med tre bak ved Cleary, Jones og Maguire, mens Brad Smith har gått inn på venstrekanten.

52.min: Jack Dunn avslutter ute til venstre etter at Liverpool har rullet opp et bra angrep, men keeper redder nokså komfortabelt ved nærmeste stolpe.

55.min: Et innlegg fra Brad Smith skaper panikk i forsvaret til de blå da Sinclair er fremme ved keeper. Ballen går ut Dunn og Brannagan og førstnevnte får ikke helt klem på skuddet som keeper får slått til corner.

57.min: Et knallhardt skudd fra Jack Dunn fyker noen centimetere utenfor den borte stolperota. Liverpool kommer stadig nærmere.

59.min:
Jordan Williams får gult for en sen takling som skaper sterk vrede hos motstanderne.

59.min: Henen hos Everton får gult for krangel i etterkant av taklingen til Williams.

64.min: Jack Dunn ut og Harry Wilson inn for Liverpool. Dunn har vært en av Liverpools beste spillere, men igjen skal det være snakk om et planlagt bytte.

67.min: Green ut og Dowell inn for Everton.

69.min: 0-1 LEDSON - Everton scorer på sin første sjanse etter at en svak pasning fra Lloyd Jones gir spissen Ledson sjansen til å løpe igjennom og sende en god avslutning forbi Vigouroux

72.min: Galloway hos Everton kommer i dommerens bok etter å ha holdt igjen Harry Wilson.

73.min: 1-1 CLEARY - Wilson vipper inn frisparket, en Everton-forsvarer header tilbake inn i eget felt og Dan Cleary kommer høyest og header ballen i nettet.

75.min: Lloyd Jones hos Liverpool er den siste som får gult.

883 tilskuere i Chester.

79.min: Innbytter Dowell kommer fram på høyrekanten og skyter hardt fra skrå vinkel, men Vigouroux redder via stolpen og ut til corner.

En jevnere og mer åpen kamp nå, som kan vippe begge veier.

83.min: Donohue inn for Junior hos Everton.

86.min: God jobb av Brad Smith ute på venstrekanten, men Sergi Canos får ikke avsluttet skikkelig inne i feltet.

88.min: Henen avslutter fra litt skrått like innenfor straffefeltet, men Vigouroux gjør en god redning.

89.min: Gult kort for Cameron Brannagan.

92+3.min: 2-1 WILSON - Fantastisk scoring fra Harry Wilson da han spiller en vegg med Brannagan og forserer inn fra høyrekanten før han lader venstrekanonen fra 18 meter og ballen fyker opp i nærmeste kryss.

Etter at Liverpool hadde vært det beste laget i en time, men likevel i et merkelig tamt derby, begynte kampen å våkne til liv etter en krangel som følge av en ikke alt for dramatisk takling av Jordan Williams. Everton tok ledelsen med sin første virkelig sjanse, Liverpool utlignet etter svakt forsvarsspill hos gjestene, før Harry Wilson avgjorde på overtid med et glimrende og fortjent seiersmål. Mamadou Sakho og også Jack Dunn synes å komme greit gjennom "comeback" fra skade, og spesielt Dunn var frisk. Innbytter Harry Wilson var imidlertid også meget god med gode forseringer. En annen innbytter Daniel Cleary, var meget positiv på en 19-års dag hvor han også scoret, mens allsidige Jordan Williams fortsetter å imponere og viste hvorfor han nå er med i førstelagstroppen.