Liverpool U21 - Leicester U21 2-1

Cameron Brannagan ble matchvinner med en scoring like før slutt. Jerome Sinclair scoret i 1.omgang, etter assist fra Jose Enrique, mens Leicester brente straffe og utlignet etter pause.

Liverpool: Fulton, Maguire, Cleary, Brewitt, Enrique (Randall 46), Chirivelle, M. Gomes, O'Hanlon, Sinclair, Brannagan, Teixeira (Hart 90).
Innbyttere: Wheeler, Virtue, Marsh.

Leicester: Maddison, Sesay, Chilwell, McCourt (Rowe 75), Moore (Ndukwu 46), Miles, Cain, Blyth (King 85), Panayiotou, Dodoo.
Innbyttere: Granger, Kipre

Jose Enrique, fullstendig ute i skyggen angående førstelaget, får en mulighet til å strekke på beina i St. Helens. Ellers merker vi oss at spillere som Pedro Chirivella og Cameron Brannagan starter denne kampen. Gir det en antydning om at Rodgers har i tankene en mer rutinert tropp til torsdagens kamp mot Sion enn hva tilfellet var i Bordeaux?

8.min: Chirivella med et ambisiøst skuddforsøk fra langt hold etter at Liverpools andre corner i rask rekkefølge blir klarert ut i returrommet, men et par meter utenfor.

22.min: Cleary stupheader ballen i nettet etter et frispark, men dommeren annullerer scoringen. Reprisen viser at iren er hårfint offside.

29.min: 1-0 SINCLAIR - Jose Enrique slår inn fra venstresiden og Jerome Sinclair har en pen avslutning ved første stolpe.

33.min: Herlig raid av Sinclair som ender dypt inne i feltet til Leicester. Spissen velger å sende ballen tilbake inn i feltet, men Liverpool får aldri kontroll til å få inn en avslutning.

44.min: Enrique med en fin forsering inn fra venstrekanten, men får ikke avsluttet skikkelig i en litt trang posisjon rett foran keeper.

45.min: Corner fra Teixeira havner rett på foten til Brewett, men keeper gjør en utmerket redning på det kontante skuddet fra midtstopperen fra seks meter.

Pauserapport: Liverpool leder fullt fortjent ved pause. Da Jose Enrique assisterte Jerome Sinclair til ledermålet etter en snau halvtime hadde de røde hatt mye kontroll på midtbanen, men uten å komme til farlige sjanser. De siste ti minuttene dominerte imidlertid elevene til Michael Beale og kunne lett øket ledelsen. Hos de røde har Enrique hatt en bra omgang med flere initiativ fra sin posisjon som venstreback i en bakre firer, hvor han ofte har kombinert med Joao Teixeira. Sentralt på midtbanen har Pedro Chirivella og Cameron Brannagan vist hvorfor de har vært med i troppen til Europa League denne sesongen med ballsikkert og fornuftig spill. Midtstopperne Cleary og Brewett har også vært solide de få gangene Leicester har nærmet seg Liverpools straffefelt, da først og fremst gjennom dødballer. På topp har Jerome Sinclair stadig vist seg farligere, ikke minst etter scoringen. Totalt sett, en god omgang av Liverpool.

46.min:
Jose Enrique har fullført sin planlagte omgang og erstattes av Connor Randall. Det vil bety at Randall går inn på høyre back og Joe Maguire flyttes over til venstresiden av forsvaret.

46.min: Leicester bytter inn Ndukwu for Moore.

48.min: Teixeira finner Gomes, fra venstre til høyre, som legger tilbake, men Teixeira greier ikke helt å finne Sinclair like foran mål.

52.min: Gjestene har to sjanser i rask rekkefølge på kontringer. Den første fomler nesten Fulton i mål på et skudd fra 20 meter, mens det neste forsøket går over fra en halv volley.

53.min: Dodoo, som har førstelagserfaring hos Leicester, forserer fram til hjørnet av straffefeltet men Fulton gjør en god redning da han slår til corner.

Leicester langt mer direkte og farligere så langt i 2.omgang enn de var før pause.

56.min: Utrolig situasjon da Leicester får straffe etter Cleary blir vurdert å ha gjort en felling inne i feltet. Panayiotou skjøt lavt til høyre for Fulton, men keeperen gjør en utmerket redning. Returen blir knallet i undersiden av tverrliggeren. Liverpool svært heldige!

63.min: 1-1 PANAYIOTOU - Backen Chilwell overlapper og finner hodet til Panayiotou inne i feltet, som header kontrollert lavt forbi Fulton.

68.min:
Madger Gomes prøver et skudd med venstra fra 18 meter, men rett på keeper.

75.min: Leicester bytter inn Rowe for McCourt.

75.min: Chilwall kommer igjen fram fra sin venstreback hos Leicester, legger 45 grader tilbake, men Blyth skyter over fra god posisjon omtrent ved straffemerket.

82.min: Godt angrep av Liverpool da Teixeira finner seg plass innenfor hjørnet av 16-meteren, men keeper gjør en god redning da han skal sende ballen i motsatt hjørne. Ballen går i været og Sinclair header/brøyter ballen i mål ved målstreken, men blir avblåst.

85.min: Leicester bytter inn King for Blyth.

88.min: 2-1 BRANNAGAN - Teixeira gjør det meget bra da han sørger for at et langt fremspill ikke går til utspill, han spiller til Maguire som prøver et skudd. Klareringen til Leicester går i hælen til en innsatsfylt kaptein Cameron Brannagan og ballen daler ned over streken og inn i nettet.

90.min: Liverpool bytter inn Hart for Teixeira.

I den første halvdelen av 2.omgang var det fullstendig sceneskifte da Leicester gikk til angrep og hadde flere gode sjanser. Den aller største da de brente straffespark og returen på den gode redningen fra Fulton ble satt i tverrliggeren. Like etter fikk gjestene sin fortjente utligning. Liverpool strammet seg deretter opp og kjempet i det minste mer jevnt, og hvor Jerome Sinclair alltid var i nærheten av noe som hardt arbeidende spiss. Keeper Ryan Fulton var også god å ha, ikke minst da han reddet straffespark. Joao Teixeira og Cameron Brannagan markerte seg på Liverpools midtbane, og det var passende at de var involvert i seiersmålet like før full tid. Det at ballen gikk via hælen til Brannagan og i mål var litt heldig, og Leicester vil nok føle at de hadde fortjent et poeng, men reservene trengte en seier etter en vanskelig start på sesongen.