Liverpool U21 v Celtic U21 2-0

Den amerikanske spissen Brooks Lennon scoret et sent mål i sin debut for Liverpool. Kaptein Cameron Brannagan doblet ledelsen på straffespark.

Liverpool: Fulton; Randall (Whelan 60), Cleary, Brewitt, Hart; Brannagan, Chirivella; O'Hanlon (M. Gomes 77), Teixeira, Wilson; Sinclair (Lennon 68)  Innbyttere: George, Virtue-Thick, Trickett-Smith.

Celtic: Fasan, Wardrop, McIlduff, McCart, Kelleher, Breslin, Murray (Archibald 46), Hill (Higgins 68), Miller, Nesbitt (Johnston 60), Hendry.  Innbyttere: Hazard.

5.min: Dypt og bra innlegg fra venstreback Sam Hart, men Harry Wilson får ikke kontroll på avslutningen som går et par meter utenfor.

6.min: Alex O'Hanlon må få behandling etter en smell i kneet.

11.min: Teixeira fram til Sinclair, som nesten får dratt av sin midtstopper på kanten av 5-meteren, men bare nesten.

18.min: Joao Teixeira får en andre sjanse fra en corner til å legge inn, og Sinclair er nære på å få en touch på ballen som går igjennom hele feltet.

19.min: Cameron Brannagan kommer i skuddposisjon fra 20 meter, men får ikke noe ordentlig klem på forsøket.

24.min: Wilson inn til Teixeira i feltet, som prøver å dempe og så skyte på volley, men treffer ikke skikkelig. Liverpool kommer stadig nærmere.

41.min: Diskusjon om straffe da Randall kommer fint fram fra høyrebacken, Teixeira får ballen og legger tilbake til Wilson som går i bakken inne i feltet. Forsvareren tar først ballen og så Harry Wilson.

Pauserapport: Kampen bærer litt preg av at ingen av lagene kan gå videre i turneringen og at dette i praksis er noe av en glorifisert treningskamp. Liverpool har vært det klart beste laget i de første 45 minuttene, og bl.a. kommet en del fram på sidene ved venstreback Sam Hart og høyreving Harry Wilson. På midtbanen har Joao Teixeira styrt i trådene, men det mangler litt nøyaktighet og skarphet i den siste tredjedelen og det har ikke blitt skapt så mange store sjanser.

46.min: Archibald inn for Murry hos Celtic.

60.min: Whelan inn for Randall hos Liverpool og Johnston inn for Nesbitt hos Celtic.

Samme kampbildet som i 1.omgang, hvor Liverpool har ballen mest uten at de store sjansene skapes. Antydninger til at kampen åpnes enda mer opp da Celtic også går mer helhjertet til angrep fra tid til annen.

64.min: Midtstopper McCart får en sjanse etter corner, men Fulton i Liverpools mål er bra med på notene.

68.min: Teixeira finner Chrivella på løp inn i feltet fra en corner, men spanjolen får ikke presset ballen under tverrliggeren.

68.min: Brooks Lennon inn for Jerome Sinclair på topp hos Liverpool. Higgins inn for Hill hos Celtic.

72.min: Miller hos Celtic ligger nede og får behandling.

77.min: Madger Gomes inn for Alex O'Hanlon hos Liverpool.

86.min: 1-0 LENNON - Høyreback Corey Whelan kommer innover fra sin høyreback, spiller en trekant og ballen havere i føttene til Brooks Lennon. Amerikaneren avslutter kontrollert nede til høyre for keeper.

88.min: 2-0 BRANNAGAN - En annen innbytter markerte seg, da Madger kommer fram på venstrekanten og blir klippet ned. Brannagan dunket straffesparket opp i nettaket.

90+4.min:
Godt angrep fra Liverpool, som blir avsluttet med at Teixeira dunker ballen i tverrliggeren.

Sluttrapport: Det ble mer fart utover i 2.omgang da også gjestene fra Glasgow prøvde seg mer framover. Vertene trykket mer og mer og innbytterne Brooks Lennon og Madger Gomes hadde positive involveringer i de to sene scoringene som ga en fortjent seier. Joao Teixeira var kampens store spiller med noen flotte detaljer på midtbanen.