Liverpool vil ha Ings

Lokale journalister på Merseyside hevder at Liverpool vil gjøre et forsøk på å få en avtale med spissen Danny Ings hos Burnley, men at spilleren trolig ikke vil komme før kontrakten går ut til sommeren.

22-årige Danny Ings vil være tilgjengelig på Bosman til sommeren og Brendan Rodgers er interessert, det melder både The Times og Daily Express.

Burnley skal ikke ønske å selge spilleren som har scoret sju mål i Premier League denne sesongen og Liverpool kan være beredt til å gjøre en avtale om og med Ings nå og så la ham få spille på Turf Moor ut denne sesongen.

Ifølge avisene kan det bli aktuelt at Liverpool prøver å gjøre en avtale med Burnley, og så låne spilleren tilbake til Burnley for resten av 2014/15.

Hvis spilleren ikke fornyer med Burnley til sommeren vil klubben kunne kreve £3M i kompensasjon fra en annen engelsk klubb siden Ings er under 24 år. Utenlandske klubber må imidlertid betale mindre og Real Sociedad og David Moyes skal være meget interessert i å gi spissen et lukrativt tilbud.

- Det har vært kontakt, konstant kontakt, men vi vet alle hvor vi er, kommenterer manager Sean Dyche om situasjonen.

- Jeg synes kontrakter er private mellom spiller og klubb. Danny har gjort det klart at han ønsker å bli her til denne sesongen er over, vi har gjort det klart at han kommer til å bli her til denne sesongen er over.