Liverpool.no med liveblogg

I dag lanserer vi på Liverpool.no en ny liveblogg, for å gi leserne et enda mer rikholdig tilbud på supporterklubbens nettsider.

– Det er så mye som skjer rundt Liverpool FC og som sies om klubben hver eneste dag, at vi håper denne livebloggen skal bidra til å gi leserne enda mer godt og relevant stoff rundt klubben, sier digital redaktør Arve Vassbotten.

Sjekk ut livebloggen her.

– Tanken er at man her selvsagt skal få de største nyhetene idet de skjer, men også store og små nyheter, som vi ikke nødvendigvis lager egne artikler på selv i dag. Det kan være interessante sitater og fakta fra sosiale medier, artikler og meninger på andre nettsteder, gode podcaster om Liverpool og annet vi ellers kommer over i vår hverdag.

Liverpool.no kom på nett på midten av 1990-tallet, og til våren vil siden få et helt nytt utseende.

– Dette er første drypp i forhold til det vi håper å lansere på vårparten. Vi jobber med det største digitale prosjektet i supporterklubbens historie, og håper å relansere siden neste vår. I den nye løsningen vil den mobile opplevelsen bli satt i høysete, sier Vassbotten.

Er du ikke medlem av supporterklubben? Meld deg inn her!

Husk også å like oss på Facebook.

Du finner oss også på Twitter, under brukernavnet @lfcscn

 

Vi er på Instagram - med brukernavnet: lfcscn

 

Du kan også få nyhetene direkte til Snapchat, ved å legge til brukeren lfcscn. Her vil du finne siste nytt delt til vår «My story».

 

På YouTube finner du vår kanal under navnet lfcscsb1892. Her finner du alle våre tidligere videoer.