Liverpool.no Pluss

Liverpool.no Pluss er en løsning hvor noe av stoffet på nettsiden kun er tilgjengelig for medlemmer.

Vi har skyndet oss langsomt på dette området, men fra og med andre uken av januar vil enkelte artikler, reportasjer og konkurranser kun være åpne for medlemmer av Supporterklubben.

Fra før av er kommentarfeltet under artiklene tilgjengelig kun hvis du er pålogget med betalende medlemmer. Nå tar vi det et skritt videre.

Fra starten av vil dette være spesielt utvalgt stoff hentet fra Kopite. Det er i medlemsbladet vi tradisjonelt har gjort mest egenprodusert stoff.

Vi understreker at dette ikke koster mer. Ditt medlemskap dekker dette. Du må kun ha en pålogging. En slik pålogging kan du opprette med alle våre medlemskapstyper.

Har du ikke kontroll på din innlogging? Sjekk mer info her.
Ikke medlem av supporterklubben – meld deg inn her.

Veldig mye av stoffet på Liverpool.no vil fortsatt være åpent og kan leses akkurat som før. På sosiale medier vil stoff som krever pålogging være merket med #Pluss

Derfor gjør vi det
Liverpol.no har siden starten vært driftet av medlemskontingenten og det er også hovedinntekten for foreningen. Stabilt, høyt medlemstall gjør at vi kan satse på å bygge ut digitale kanaler ytterligere og komme med annen type innhold i de forskjellige kanalene. Mer variert innhold - utvikling og utvidelse av tilbudet er også det som er tilbakemeldingene fra de undersøkelsene vi har gjort de siste årene.

Medlemmene er våre «VIPer» - og det er viktig å komme med et bedre tilbud også på våre digitale flater – ikke bare på print, igjennom medlemsbladet The Kopite.

Utvikling koster og vi må hele tiden investere for å henge med i tiden. 

Et fullverdig medlemskap er heller ikke dyrt -  det koster fra kr 190,- for 12 måneder (digitalt medlemskap). Fullt medlemskap koster kr 250,-

Ikke medlem av supporterklubben enda – klikk her.

Med et medlemskap i Supporterklubben kan du blant annet:

- handle på KopShop.no med rabatter (velg pålogging for Liverpool.no)
- logge på KopForum
- Blogge
- oppdatere medlemskapsprofil med for eksempel ny adresse, telefon og email, etc
- fornye kontingenten
- lese medlemsbladet The Kopite digitalt (alle medlemskap minus familie)
- benytte turpakkene til Ving
- støtter våre hjertesaker

Kontakt oss på [email protected] hvis du har problemer eller spørsmål vedrørende påloggingen.