Lørdag kommer Gerrard-dokumentaren

Moren, datteren, vennene og internasjonale fotballstjerner er med å hylle Steven Gerrard i en ny dokumentar som lanseres til helgen.

Dokumentaren har fått navnet "Gerrard: My Liverpool", og det er Gerrard selv som tar seerne med gjennom sine utrolige år i Liverpool både på og utenfor banen.

Dokumentarer sendes på LFCTV, som er å finne på TV 2 Sumo, lørdag kveld klokka 20.30, norsk tid.

I dokumentaren tar Gerrard med seerne på innsiden av Anfield, men han viser også rundt i byen som betyr så mye for ham. 

Her kan du se en trailer for dokumentaren.

I tillegg møter man flere av de som har stått ham nærmest gjennom årene i Liverpool.

Både hans mor, Julie, og hans eldste datter, Lily-Ella, og noen av hans beste venner snakker i programmet om hvordan Steven er som sønn, far og venn. 

I tillegg er det samlet en imponerende gruppe tidligere foballstjerner som Pele, Zinedine Zidane, Paolo Maldini, Francesco Totti og Iker Casillas. Og det mangler heller ikke på tidligere Liverpool-spillere, trenere og managere. Fernando Torres, Xabi Alonso, Jamie Carragher, Phil Thompson, Graeme Souness, Gerard Houllier, Rafael Benitez, Kenny Dalglish, Steve Heighway, Hugh McAuley og Dave Shannon er alle med.

Skulle du ikke få med deg premieren på lørdag, blir den sendt i reprise allerede klokka 23 samme kveld, og helt sikkert flere ganger i de kommende dagene.