Lovren vil være bedre forberedt

Dejan Lovren fikk bare noen få dager fra signering til alvoret begynte med Liverpool forrige sesong, og mener det påvirket til en dårlig start for hans del.

Han var lederen som skulle få skikk på forsvaret, men etter at Liverpool hadde brukt nesten hele transfervinduet på å kunne sikre seg Dejan Lovren for mye penger fra Southampton ble kroaten aldri den bærebjelken man hadde håpet på. Nå tror 26-åringen at en hel pre-season med de røde vil gi ham bedre kort foran den kommende sesongen.

- For meg er det viktig å få hele treningsperioden med Liverpool før sesongen, forklarer Lovren til Liverpoolfc.com. – Jeg fikk ikke det i fjor da jeg kom til Liverpool, og det er vesentlig at jeg nå kan bli 100 prosent klar til den første kampen.

- Jeg tror det påvirket meg i fjor. Når du får være sammen med dine lagkamerater i en måned i oppkjøringsperioden og du trener sammen med dem, det er ikke det samme som at du kommer sju dager før sesongen starter og du er rett inn på laget. Det var vanskelig for meg, men nå gjør vi alt bra her og dette vil bli et godt år for meg.

- Når jeg har en god pre-season, da føler jeg at jeg også vil ha en god sesong. Jeg kan ikke vente med å komme i gang.

Med på turen til Østen og Australia er også flere nye fjes, selv om Dejan Lovren kjenner godt Nathaniel Clyne fra tidligere spill i Southampton.

- Jeg vil beskrive Nathaniel som en sportsbil – han er rask, sterk og en intelligent fyr. Jeg spilte sammen med ham i Southampton og har bare gode ting å si om han. Han er en utmerket signering for oss.

- Origi vil også bli et utmerket kjøp for oss. Han er en sterk kar, svært, hurtig og i likhet med de andre nye er det flott å ha ham her. De bidrar til at alle de andre også blir bedre.

Lovren, Clyne og Origi vil være i aksjon når Liverpool møter et sammensatt lag fra Thailand kl 15.00 i dag. 

Ønsker du siste nytt sendt rett til mobilen? Klikk her!