Lucas føler seg hundre prosent

Lucas Leiva er inne i sin tredje fulle treningsuke etter skadeoppholdet og mener han nå vil være klar for 90 minutter i Premier League.

- Jeg føler meg utmerket, bekrefter Lucas overfor liverpoolfc.com, etter at han spilte hele All-Star kampen på Anfield sist søndag.

- Før kampen mot Manchester United hadde jeg også hatt en uke med full trening. Jeg var tilgjengelig til kampen mot Manchester United, men ville trolig ikke vært i stand til å fullføre en kamp. Nå føler jeg meg hundre prosent.

- Nå gjelder det bare å få noen gode treningsøkter og minutter ute på banen. Til kampen mot Arsenal vil jeg ha hatt tre uker med trening, fortsetter brasilianeren som ikke tok noen fridager under landslagsoppholdet slik som mange andre, men heller kjørte noen økter med U21-troppen på Melwood.

- Det er klart at det ville vært fint å ha noen dager fri, men jeg var hjemme i Brasil under behandlingen av skaden slik at det var en riktig avgjørelse å bli her og arbeide under landslagsspausen.

- Hvis du er for mange dager borte da mister du skarphet og rytmen i treningene, og det er hva jeg har manglet.

- Jeg var i veldig god form, kanskje det beste jeg har vært over de siste par årene, og jeg spilte noen gode kamper, reflekterer Lucas om perioden like før og etter nyttår hvor han bidro til å snu Liverpools ligasesong.

- Sesongstarten var ikke god for meg siden jeg ikke fikk spille så mye, men da jeg kom tilbake på laget synes jeg at jeg kunne bidra med mye.

- Jeg vet ikke om suspensjonen til Stevie nå vil forandre på noe siden laget uansett spilte bra, men jeg vil være klar og det er fortsatt mange kamper igjen i liga og FA-Cup slik at det vil være behov for hele troppen.