Lucas takker for støtten

Lucas takker fansen for støtten på Stamford Bridge. Brasilianeren er lei seg over at man ikke klarte å gi fansen en finale på Wembley.

- Fansen har alltid vært viktige. Støtten vi fikk på Stamford Bridge var utrolig, og du kunne se hvor inderlig de håpet at vi skulle komme til finalen, uttaler Lucas til Liverpoolfc.com.

- Jeg må bare beklage at vi ikke klarte å nå finalen. Vi vil kjempe i neste kamp og i neste turnering hvor vi har en sjanse til å nå en finale, legger han til.

Brasilianeren forklarer også sin ville feiring sammen med supporterne etter at Rickie Lambert hadde gjort 2-0 målet mot Aston Villa for snaue to uker siden.

- Det var en sprø feiring, om jeg skal være ærlig. Det er ikke noe du planlegger. Det er bare følelsene som strømmer på, og derfor ble feiringen slik. Det viser hva klubben handler om. Samhold. Spesielt mellom spillere og fans.

- Vi hadde ingen god start på sesongen, men vi har blitt bedre, og nå når vi får enda noen flere spillere tilbake etter skader, og spesielt Sturridge, vil det gi oss et ytterligere løft.