Luis Alberto fikk en drøy halvtime

Luis Alberto (22) spilte 33 minutter da Málaga tapte Andalucía-derbyet mot Almería.

Liverpool-utleide Luis Alberto (22) kom inn fra benken da Málaga kastet bort sjansen til å klatre opp à poeng med Sevilla på fjerdeplass i La Liga i kveld. Tomer Hemed scoret begge Almerías mål.

Málaga-trener Javi Grácia byttet inn Luis Alberto etter 57 minutter, og leiesoldaten var på banen da Samuel García utlignet til 1-1 etter 73 minutter. Men like etter scoret Hemed seiersmålet på straffespark. Dermed ligger Luis Alberto & Co. på sjuendeplass i La Liga etter 17 kamper.

I morgen spiller Oussama Assaidi og hans lagkamerater i Stoke FA-cupkamp mot Wrexham hjemme på Britannia Stadium, mens Sebastián Coates og Sunderland er vertskap for Leeds på Stadium of Light.

Divock Origi i Lille, Tiago Illori i Bordeaux og Rafa Paéz i Bologna har fortsatt vinterpause.