Luis Alberto startet for Malaga

Luis Alberto og Iago Aspas var på banen i La Liga i går kveld, mens Joao Teixeira mistet storkamp mot Arsenal som følge av sykdom.

Liverpools utlånte midtbanespiller Luis Alberto fikk en mulighet fra avspark da Malaga spilte borte mot Athletic Bilbao. Baskerne tok ledelsen ved den tidligere Liverpool-reserven Mikel San José, før Alberto ble byttet ut etter 73 minutter. Malaga greide imidlertid å utligne til 1-1, som ble sluttresultatet, og ligger litt i «ingenmannsland» i La Liga på 7.plass.

Valencia slo Sevilla med 3-1 i kamp mellom utfordrerne til Champions League plasser. Det betydde at lagene byttet posisjonene 4. og 5. på tabellen. Iaga Aspas kom inn etter 80 minutter, da det stod 3-1.

Brighton kjempet heltemodig mot Arsenal i FA-Cupen, men måtte innse at gjestene fra Premier League ble for sterke med en 3-2 seier. Joao Teixeira var ikke aktuell til kampen med sykdom.