Man Utd U21 - Liverpool U21 2-1

Liverpool sliter i bunnen av U21-serien, og tapte i kveld 2-1 for Manchester United på bortebane. Jerome Sinclair gjorde gjestenes mål.

Manchester Uniteds lag: Valdes, Vermijl, McNair, Thorpe, Blackett, Janko, Anderson (Grimshaw 88), A.Pereira (Weir 87), James, Lingard, Powell.
Ubenyttede reserver: J. Pereira, A. Fletcher, Love.

Liverpools lag: Vigouroux, McLaughlin (Madger Gomes 67), Maguire, Randall, Williams, Chirivella, Canos, Brannagan, Sinclair, Ibe, Ojo.
Ubenyttede reserver: Fulton, Trickett-Smith, O’Hanlon, Cleary.

Jordon Ibe starter kveldens reservelagskamp for Liverpool, mens vi legger merke til at Manchester United har med rutinerte spillere som Victor Valdes i mål og Anderson på midtbanen.

1.min: Liverpool tar avspark.

3.min: Manchester United får kampens første sjanse, etter litt rot i Liverpool-forsvaret, og vinner en corner.

7.min: McNair kommer fremover, og skyter over Vicouroux sitt mål fra langt hold.

9.min: Liverpool på sin første visitt i angrep, men innlegget til McLaughlin er svakt og går bak mål.

11.min: Ojo med et farlig innlegg fra venstre, men Valdes fanger ballen.

14.min: Sinclair kommer seg inn i United-feltet, men skuddet blir for svakt og Valdes har ingen problemer.

17.min: Ibe, som spiller i en rolle bak spissen Sinclair, setter fart, og skaffer Liverpool et hjørnespark.

26.min: Canos snapper opp en håpløs feilpasning fra Tyler Blackett og får en kjempesjanse. Men spanjolen skyter dessverre utenfor mål.

29.min: Canos får tilsnakk etter en stygg takling på McNair. Spanjolen er heldig som slipper gult kort.

30.min: Nick Powell sløser bort en kjempesjanse alene med Vigouroux, når han skyter noen centimetere utenfor venstre stolperot.

34.min: 1-0 POWELL. Nick Powell header Manchester United i ledelsen når han stanger inn et frispark som slås inn i feltet. Den tidligere Crewe-spissen slår Liverpool-forsvaret i lufta.

35.min: Liverpool-forsvaret på gyngende grunn, men får til slutt klarert.

40.min: Powell skyter over og utenfor fra distanse.

41.min: Vigouroux og Maquire får i fellesskap avverget en United-sjanse.

42.min: 1-1 SINCLAIR. Jerome Sinclair mottar ballen inne i Uniteds felt etter et nydelig fremspill av Cameron Brannagan, og skyter kontant i hjørnet ved nærmeste stolpe. Valdes er for seint ute.

45.min: Ett minutt er lagt til i første omgang.

Manchester United startet kampen best, men Liverpool kom etter hvert bedre med og fikk kampens første store sjanse da Sergi Canos snappet opp et håpløst pasningsforsøk fra Blackett. Spanjolen skjøt tidlig når han kom alene mot landsmannen Valdes, og dessverre føk lærkula utenfor. Bare fire minutter senere fikk tidligere Crewe-spiss Nick Powell en kjempesjanse til å gi vertene ledelsen, men også han sløste bort muligheten ved å skyte utenfor alene med Liverpool-keeper Vigouroux. Powell gjorde imidlertid opp for bomskuddet ved å sende Manchester United i ledelsen med en flott heading etter en halvtimes spill. Et frispark ble slått høyt inn i Liverpool-feltet, og ved bakre stolpe steg Powell over alt og alle og headet ballen i hjørnet. Tre minutter før pause utlignet Jerome Sinclair helt ut av det blå. Han mottok et flott fremspill fra Cameron Brannagan inne i Uniteds felt, og skjøt hardt og velplassert forbi Valdes fra 13-14 meters hold.

46.min: Manchester United setter i gang de siste 45 minuttene.

47.min: 2-1 MCNAIR. Janko finner Paddy McNair, som har blitt med opp i angrep, og midtstopperen skyter lavt og hardt i langhjørnet bak Vigouroux fra en posisjon skrått på mål inne i straffefeltet.

51.min: Ryan McLaughlin får gult kort når han legger ned Lingard rett utenfor 16-meteren

52.min: Vigouroux gjør en god redning på frisparket til Pereira fra 18 meter, men må gi en retur. Lingard får en kjempesjanse på returen, men skyter høyt over.

53.min: Lingard med et lavt og svakt skudd rett på Vigouroux.

55.min: Ibe slår et frispark inn i feltet, men verken Canos eller Williams får kontroll over ballen.

62.min: Brannagan skyter over fra distanse.

67.min: Ryan McLaughlin forlater banen. Inn kommer 17 år gamle Madger Gomes til sin debut for Liverpool U21.

70.min: Anderson med et duppende langskudd som Vigoroux holder.

71.min: James skyter en meter utenfor Liverpools mål.

75.min: Brannagan spiller fri Sinclair med en nydelig flikk inn i feltet, men Sinclair følger ikke helt med og Valdes kommer ut og griper ballen.

77.min: Nick Powell med et optimistisk skuddforsøk som går et stykke over.

81.min: Connor Randall med en viktig blokkering inne i eget felt.

82.min: Jordon Ibe med et knallhardt skudd fra distanse som går halvannen meter over.

87.min: Weir kommer inn for Pereira for vertene.

88.min: Grimshaw inn for Anderson.

90+2.min: Canos får ballen i god posisjon like utenfor 16-meteren, men velger å prøve seg på en pasning i stedet for et skudd.

Sluttrapport
Manchester United sjokkåpnet andreomgangen ved å ta ledelsen på nytt, på et meget godt lavt skudd av midtstopper Paddy McNair, som hadde blitt med overraskende langt fremover på banen. Liverpool klarte aldri å riste av seg den kalddusjen, og vertene styrte resten av kampen. Michael Beales mannskap fikk aldri skikkelig i gang angrepsspillet, og det ble med noen sporadiske forsøk fra enkeltspillere som aldri førte frem. Alt i alt en skuffende kamp av Liverpool U21, som ligger nest sist i ligaen og har 13 kamper igjen å spille.