Mange innbytter for ungguttene

Et dusin av Liverpools mange utlånte spillere var i aksjon under helgens ligakamper.

12 spillere fikk spilletid i diverse divisjoner over helgen, de fleste unggutter som er lånt ut fra Liverpool U21 denne sesongen.

Andre Wisdom hadde en god lørdag da han spilte hele kampen på høyreback i 3-1 seieren til Norwich hjemme mot Bournemouth.

I nest øverste divisjon var flankespillerne Sheyi Ojo og Sergi Canos innbyttere for Wolves og Brentford, etter henholdsvis 61 og 85 minutter. Wolves tapt 2-1 borte mot Bolton, mens Brentford spilte 1-1 i Leeds.

I League 1debuterte Ryan Kent for Coventry med nr. 40 på ryggen og fikk en drøy halvtime i tapet borte mot Scunthorpe.

«Liverpool-klubben» Swindon tapte hele 4-1 borte mot Barnsley, med Lawrence Vigouroux og Jordan Willians på banen i 90 minutter.

Blackpool og Crewe ligger helt i bunnen av League 1. Midtstopper Lloyd Jones ventes å få mye «trening» i Blackpool, men 2-1 tap mot topplaget Gillingham hørtes ikke avskrekkende ut med Lloyd i midtforsvaret. Harry Wilson debuterte for Crewe, men kunne ikke forhindre tap med 3-1 hjemme mot Millwall etter å ha spilt en halv omgang som innbytter. Tidligere reservelagsspiller i Liverpool, Lauri Dalla Valle, scoret for øvrig målet til Crewe.

Aberdeen topper skotsk Premier League, etter 2-1 hjemme mot Celtic, hvor Danny Ward stod i mål og Ryan McLaughlin satt på benken.

I utlandet hadde Mario Balotelli et positivt innhopp da det ble tap med 1-0 for Inter i Milan-derbyet. Lazar Markovic var innbytter for Robin van Persie da Fenerbahce vant 1-0 borte mot Kasimpasa og Samed Yesil fikk 15 minutter da FC Luzern spilte 3-3 mot Grasshoppers.