Marsh får landslagsjobb

Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at Mike Marsh (46) skal arbeide med landslagstalenter.

I dag melder FA på sine nettsider at Marsh, som ikke fikk fornyet kontrakten som Liverpools førstelagstrener etter forrige sesong, trer inn i støtteapparatet til Englands U17-lag.

Les også: – Overrasket over trenerendringene

Marsh er én av fire fotballtrenere som nå ansettes for å jobbe med aldersbestemte landslag etter at blant andre Sean O’Driscoll (58) byttet arbeidsgiver. Sistnevnte er som kjent Liverpools nye assistentmanager.

Saken fortsetter under.

LIVERPOOL-TRENER: Marsh (t.v) har vært en sentral del av Brendan Rodgers' apparat de siste årene.

Dermed blir Marsh en del av apparatet til Liverpools tidligere akademidirektør og juniortrener Steve Cooper (36), som fra denne sommeren av er ny England U17-sjef. Waliseren kommer for øvrig fra den samme jobben på U16-laget.

Les også: – Rodgers støttet trenersparkingen

Marsh fikk selv 101 kamper for Liverpool fra 1989 til 1993, hvor han både spilte som sideback og på midtbanen. Scouseren, som scoret seks ganger i helrødt, var også med på å finne FA-cupen i 1992.

Liverpool hentet ham til akademiet som trener i 2009, og på Kirkby fikk han først ansvaret for klubbens U16-først, før han ble forfremmet til juniorlaget. Deretter gikk veien opp til Melwood og førstelaget i august for tre år siden.