Marsh klar for Huddersfield

Huddersfield Town bekrefter at tidligere Liverpool-trener Mike Marsh har sluttet seg til Championship-klubben.

Marsh jobbet som kjent under Brendan Rodgers i Liverpool, men fikk ikke fornyet kontrakt i sommer, da Rodgers skiftet ut både førstelagstrener og assistentmanager.

Marsh skrev under for Huddersfield Town i dag, som en del av manager David Wagners nye førstelagsstab. 46-åringen var førstelagstrener under Brendan Rodgers i to år, før han forlot Anfield-klubben i juni.

Brendan Rodgers utnevnte Marsh til førstelagstrener i mai 2013. Før det jobbet han først med Liverpool U16, før han ble forfremmet til U18-laget.

Marsh har som kjent også en spillerkarriere bak seg i Liverpool, og var med på laget som vant FA-cupen i 1992. Han spilte også for klubber som West Ham United, Coventry City, Galatasaray og Southend United. En alvorlig kneskade satte en stopper for hans profesjonelle karriere, men han prøvde seg senere i flere amatørklubber, og var med på å vinne Conference to ganger, med henholdsvis Kidderminster Harriers og Boston United.

Etter at han la støvlene på hylla var Marsh først trener i Southport, og han jobbet også i Northwich Victoria og Bradford Park Avenue før Liverpool hentet ham til sitt akademi som U16-trener i 2009. Han ble forfremmet til U18-laget i 2010.