Martin Skrtel er syk

Jürgen Klopp og Dejan Lovren svarte på spørsmål under dagens pressekonferanse på Melwood. Der kom det frem at Martin Skrtel er blitt syk, og er usikker til kampen mot Bordeaux.

Pressekonferansen startet med spørsmål til Dejan Lovren, før mediene stilte spørsmål til manager Jürgen Klopp til slutt.

Lovren om mer spilletid:

– Det er flott å spille på førstelaget. Vi har mange kvalitettspillere i troppen. Dette er en god mulighet for meg til å spille flere kamper. Jeg er veldig fornøyd, og føler at selvtilliten er god.

– Det er en stor fornøyelse å spille under Jürgen Klopp. Vi vet hva han har oppnådd med Borussia Dortmund. Han har gjort store forandringer med laget, og ikke minst poengtert at vi må ha tro på oss selv.

 – Vi må jobbe hardere enn vi har gjort før. Sammen med økt tro på oss selv, gjør det oss til vinnere.

– Vi snakket om tilskuere som forlot stadion før slutt mot Crystal Palace. Jeg har ikke sett dette tidligere. Det er alltid fint å spille opp mot sitt beste på Anfield, men det viktigste er uansett sluttresultatet.

Lovren om Bordeaux:

– Det blir en tøff kamp mot Bordeaux. De er et kvalitetslag i den franske serien. Vi må vinne denne kampen om vi skal vinne gruppa. Vi forventer en hard kamp. Men etter seieren over Manchester City har vi mye mer selvtillit, og forhåpentligvis kan vi repetere prestasjonen vi hadde mot City.

– Etter kampen mot Chelsea følte vi at vi hadde selvtilliten og alt på plass. Så kom kampen mot Crystal Palace, hvor vi hadde en dårlig dag. Men vi tvilte ikke på oss selv etter denne kampen. Vi forberedte oss godt i 10 dager før City-kampen, og viste i den kampen at vi kan slå store lag og være blant topp fire når sesongen er over.

– Vi må gå til alle kamper på samme måte. Kampen i morgen blir nok ikke like intens som den mot Manchester City, men vi respekterer alle motstandere. Vi er profesjonelle, og vil gjøre jobben vår. Vi er klare til kampen.

Klopp om hjemmeformen:

– Vi skal ikke gjøre hjemmeformen til en større sak enn den er. Vi må jobbe med våre prestasjoner. Fotball er resultatorientert. Alle snakker om resultatet mot Palace, og at Palace fortjente å vinne. Kanskje hadde de rett? De første 15 minuttene var dårlige, resten var ok. Den siste halvtimen av første omgang var vi veldig gode.

– Vi må ta med oss de gode tingene til neste kamp. Det er ikke noen stor forskjell på hjemme- og bortekamper. Vanligvis spiller vi bedre på hjemmebane. Vi må bli mer og mer stabile. Når du deltar i flere turneringer må du av og til betale prisen, og Crystal Palace var kanskje et resultat av det. Men vi vet hva vi må gjøre i morgen.

Klopp om å lære scouserdialekten:

– Jeg husker ikke viktige ting, som frasene jeg lærte på scouse av en 9-åring her om dagen. Jeg må lære meg scouse bedre, og håper jeg får tid til det.

Klopp om at Benteke og Sturridge er tilbake:

– De 11 spillerne på banen må fungere sammen. Med fire spisser på banen vil vi gjøre flere mål enn tidligere. Daniel Sturridge kommer nærmere og nærmere formen. Han har nå trent 7-8 økter på rad. Christian Benteke har også hatt mange økter med laget, så det er viktig. Vi er i en god posisjon nå.

– Daniel Sturridge har fått noen ekstra økter, og er nærmere. Det viktigste er at han kan trene med oss uten problemer, så får vi se i morgen om han får spilletid, og eventuelt hvor mye.

Klopp om skadesituasjonen:

– Martin Skrtel er syk, og usikker til kampen mot Bordeaux.

Klopp om City-kampen

– Spillerne forstår hvordan de skal gjøre mer nå. Og gjøre de riktige tingene til riktig tid. Det blir bedre og bedre. Det så vi mot Man City. Det var bra, men langt, langt unna perfekt. Det er fortsatt mye vi kan gjøre bedre, og som vil komme når vi får jobbet mer sammen. Det er hva vi forsøker å gjøre. Av og til fungerer det bra, og av og til ikke. Men vi er veldig klare for denne kampen.

Klopp om Bordeaux-manageren:

– Willy Sagnol var en av de beste backene i fotball i sin tid. Jeg kjenner ham bedre som spiller enn som manager. Vi har ikke møttes på sidelinjen.

Klopp om tysk fotball kontra engelsk fotball:

– Jeg har kun opplevd tysk fotball frem til nå, så det blir ikke rett å si at jeg er inspirert av tysk fotball. Det er det eneste jeg kan.