McManaman gleder seg over Liverpools unggutter

Steve McManaman var til stede da Liverpools juniorlag sendte Derby ut av juniorcupen med 5-2, og mener at det er mange spennende unggutter hos de røde for tiden.

«Det er virkelig spennende, det er herlig å se», sier McManaman i et intervju etter kampen mot Derby. Scouseren slo selv igjennom som 18-åring i 1990 og dominerte sammen med kameraten Robbie Fowler på Liverpools lag det kommende tiåret.

«Førstelaget er fullt av unge spillere, riktignok noen som er kommet utenfra, men det er mye ungt og en kan se at klubben har en herlig gruppe med ungdommer.

«Jordan Rossier var ikke involvert (i juniorcupen), men han var til stede og han er involvert med førstelaget. Jordan Williams har vært involvert med førstelaget, mens Ryan Kent har en skade.

«De så veldig farlige ut når de gikk fremover og selv om de slapp inn et par og Derby misset et straffespark, det virket hele tiden som de var i stand til å score flere mål enn dem.

«Han (Sheyi Ojo) gjør det virkelig bra, han er bedre for hver kamp som jeg ser ham. Han ser utrolig farlig ut, han har enorm fart og når du ser ham gå forbi en back på den måten som han gjorde i dag… Han har den riktige innstillingen og jeg håper han bare blir bedre og bedre.

«De to målene til Harry Wilson kom på dødballer, men det var et herlig raid i forkant av frisparket som han utførte mesterlig. Han er en type som vil bidra med scoringer.

«Sergi (Canos) scoret og hans scoringstall har også vært utmerket. De fordeler målene broderlig, enten det er Jerome (Sinclair) Harry, Sergi eller Sheyi, de bidrar alle sammen og det er et meget godt tegn.

«Hvis de fortsetter å lytte til slike som Alex (Inglethorpe), Michael Beale og Neil Critchley, da vil de bare fortsette å utvikle seg og vi får snart se dem på førstelaget.

«Det er ikke noe som er bedre enn at unge gutter kommer gjennom systemet og blir tatt med i førstelagstroppen.»