McManaman imponert over Liverpools unggutter

Steve McManaman hjelper til med treningsøkter på Liverpools akademi og den tidligere driblekongen sier han er imponert over fremgangen til klubbens juniorer.

- De var virkelig gode i 2.omgang, mens 1.omgang var vanskelig, kommenterer McManaman etter å ha vært tilstede på gårsdagens kamp for Liverpool U21 mot Leicester.

- Du kunne se at det var et underlag som ikke var til hjelp hvis en ønsket å spille langs bakken. Etter pause ble vi litt mer direkte, spilte flere lange baller og spillerne til Leicester ble etter hvert slitne. Det var bra for selvtilliten at vi slo Everton og de kom nå opp mot et lag som var mer fysiske og det var herlig å se at de da også fant en måte å vinne kampen på.

- Sheyi (Ojo), Ryan Kent og Harry Wilson, når de utfordrer spillere er de veldig selvsikre og de spiller veldig bra.

- Jeg tror ikke det å vinne ligaen er viktig på dette nivået, men du ønsker heller ikke å være i bunnen da det viser at du gjør ting riktig når du kjemper i toppen.

- Jeg synes spillerne har kommet med stormskritt dette siste året. Jeg er virkelig imponert. Om noe har de overprestert. Det er mange unge gutter her, som er lett å glemme, og de har alle gjort det bra.

- Forhåpentligvis vil det skje, og forhåpentligvis vil de være gode nok. Det viktige er at de må være gode nok, fortsetter Macca til Liverpool Echo om muligheten for noen av ungguttene til å spille i Europa.

- Hvis du er Liverpool Football Club og du er med i Europa League da ønsker du å gjøre det bra og kanskje komme inn i Champions League den veien.

- Slik som noen av ungguttene nå spiller, måten de utvikler seg på, det er virkelig godt å se og et godt tegn for fremtiden.