Medlemskap i julepresang?

Vi kjenner alle røde som ikke er medlem av supporterklubben. Hvorfor ikke gi et medlemskap i som julepresang? Nå får du også med en super Klopp-kopp!

Medlemskap i Liverpool FC Supporterklubb som julepresang er alltid en populær gave. Det koster ikke all verdens - du får mye tilbake og er med å drifte Liverpool.no, røde arrangementer rundt om i landet og våre hjertesaker!

Nå får du også med en fin Klopp-kopp. Det er også lov å overraske seg selv hvis du ikke er medlem…

For at vi skal klare å fange opp betalingen og logistikken MÅ du følge denne oppskriften:

1.     Alle innmeldinger må opprettes og betales online. Klikk på “Innmelding” på liverpool.no og velg medlemskapet du ønsker og betal med kort (ikke velg giro).

2.     Når det er gjort sender du en mail til [email protected] og oppgir navnet på personen som er meldt inn – og hvilken navn og adresse pakken skal sendes til. Send også mobilnummer til den som skal motta koppen, hvis annen navn og adresse enn medlemmets Oppgi også mobilnummer så kommer det melding fra Posten ved ankomst.

3.     OBS: Ikke fyll ut e-post til nytt medlem, la det stå tomt eller bruk egen. Vi sender regelmessig ut emailer med nyheter fra foreningen.

4.. Klopp-koppen kommer i egen forsendelse.

Deadline for julepresanger er 15. desember kl 12.00!