Mer fokus på laget

Dejan Lovren forteller at Jürgen Klopp har mye mer fokus på laget som enhet enn Brendan Rodgers hadde.

– Vi har jobbet med Jürgen Klopp i kort tid, bare et par måneder, og vi har allerede oppnådd noen gode resultater med ham ved roret, sier Dejan Lovren til Liverpool FC sitt offisielle magasin.

– Med tiden vil dette bli enda bedre. Jeg kan ikke skjønne noe annet, med de metodene han har og måten han jobber på, fortsetter midtstopperen.

– Vi vil lære ham bedre å kjenne, og han vil lære oss bedre å kjenne. Han vil også få bedre forståelse for ligaen og klubben.

– Han kjenner forventningene i Liverpool. Alle vet at dette er en vanskelig jobb, men vi er her for å gjøre den jobben.

– Vi har merket forskjellen

– Manageren har gode ideer, og vi har merket forskjellen. Hver manager har ulike måter å trene laget på, og sine egne tanker om hvordan han ønsker at vi skal spille. Jeg mener vi som tropp har tilpasset oss veldig raskt denne gangen.

 

What a win tonight 😀 💪🏻 special congrats to @divockorigi & @iamdanielsturridge #YNWA #LFC

Et bilde publisert av Dejan Lovren (@dejanlovren06)

– Vi jobber definitivt hardt på treningsfeltet, men det handler også mye om holdninger. Jeg tror engelskmenn og tyskere er veldig ulike, så dette var en stor forandring. Men jeg mener at statistikken viser at vi har gjort det bra med Jürgen så langt.

– Vi jobber mye mer med fokus på hele laget nå, og ikke så mye individuelt. Det er kanskje mer individuelt arbeid med noen av de unge spillerne, men vi ser definitivt mer på helheten som lag enn tidligere.

– Han viser oss filmer og snakker oss gjennom øvelser. Han ser på dette ut fra perspektivet til hele laget, og forklarer spesifikt hvordan vi skal gjøre noe for å bli bedre som lag. Du forstår selvsagt når han snakker om deg personlig, men det er som regel i konteksten av hele laget.

Forsvarsrekka står høyere

– Jeg synes dette er bra, og jeg tror vi kan lære mye av ham, med all erfaringen han har. Han ledet Dortmund i mange Champions League-kamper, og også andre store kamper, inkludert finaler, så han har opplevd mye.

– Vi har forandret på ting, slik at vi forsvarer oss litt høyere i banen nå. Det innebærer en lit høyere risiko, men det betyr også at vi er mer kompakte, og fremstår mer som en enhet.

– Vi håper definitivt at vi kan bli bedre, men vi er helt i startfasen med Jürgen, så forhåpentligvis har vi måneder og år sammen med ham. Vi ser frem til å jobbe hver eneste dag, for vi forstår at vi kan lære noe nytt av ham.

LES OGSÅ: – Jeg kan bli en leder for Liverpool