Mignolet best i Wales

Simon Mignolet er i kjempeform om dagen og har kort og godt blitt en bedre keeper i løpet av sesongen. Holdt de røde inne i kampen i Wales med flere kjemperedninger.

Mignolet Liverpools beste8Liverpools bestemann i Wales. Hadde to strålende redninger på skudd fra Gomis og Sigurdsson. Viser en helt annen selvtillit i feltarbeidet. Kort og godt blitt en bedre keeper i løpet av sesongen. Noe å trekke for utsparkene fortsatt. Men dette glemmes når han så sterkt bidrar til "clean sheet" atter en gang, den sjette på rad på bortebane, tolvte gang totalt i Premier League.
Can 5Hadde et par viktige inngripener mot slutten, men dette var ellers en kamp å glemme for tyskeren. Hadde problemer med å komme seg opp i situasjonene og jobbet ikke så hardt der bak som han burde.
Skrtel 7Når de andre forsvarsspillerne ikke er på sitt vanlige nivå, så er det Martin som er klippen. God i duellspillet og god til å støte foran Swanseas angrepsspillere.
Sakho 6Sterk i duellspillet og var også han flink til å komme seg først på ballen. Prøvde seg også på noen raid framover og franskmannen har en egen evne til å få med seg ballen.
Sterling 5Lå veldig mye nede og traff på svært lite av det han prøvde seg på denne gang. Hadde en god målsjanse kvarteret mot slutt. Sliter med formen og gjør mange feil valg. Fikk gult kort.
Henderson 7Ble eneste målscorer i Wales. Forfølger et godt gjennomspill fra Skrtel og en fot fra Swanseas Amat gjorde at ballen gikk over Fabianski. Flaks, men mål er mål. Overlot kapteinsbindet til Gerrard 26 minutter før slutt og like etter smalt det i nettmaskene. Fikk tidlig gult kort (sjette for sesongen) for en takling på Taylor. Var også tidlig borti Shelvey. God kamp.
Allen 6Hadde flere grove ballmiss i første omgang. Karrer til seg sekseren etter en andreomgang der han bidro sterkt til Liverpools dominans. Jobbet hardt for å få med seg poengene fra sin gamle hjemmebane.
Lallana 5Glem denne, Adam. Ikke opp i situasjonene, jobbet ikke for drakta denne gang. Alt for mye nesten for Lallana, som ble erstattet av Johnson like før slutt. Fikk seg noen smeller.
Moreno 5Bidro med fart på venstresiden og gjorde mange offensive forsøk men lyktes med heller lite. Fikk gult kort for en forseelse mot Naughton.
Coutinho 7Er en teknisk gudegave, men er alt for ofte uheldig med avleveringene denne gang. Er i form og er en munnfull for Swansea-spillerne på sine raid framover, spesielt i andre omgang. Kunne gitt Liverpool ledelsen med en god sjanse i førsteomgangen.
Sturridge 7Avsluttet kampen med et stolpeskudd i kampens siste overtidsminutt. Kom seg også til flere nesten-sjanser. Jobbet og slet der framme mot tøffe Swansea-forsvarere. Sakte, men sikkert kommer formen for Daniel og det lover godt for den spennende sesongavslutningen.
Gerrard 0Hadde meget gode 26 minutter for Moreno. Overtok kapteinsbindet og kommandoen på midten. Avgjorde på mange måter kampen for bortelaget på måten han balanserte Liverpools midtbane på. Mangler fire minutter på å få poeng, men rakk å spille seg til det som kunne blitt en høy poengscore.
Johnson 0Fikk fire overtidsminutter og litt til for Lallana.