Mignolet med tre matchvinnerredninger

Mignolet var best da Liverpool avanserte til semifinale på Wembley mot Aston Villa 19. april.

Mignolet Liverpools beste8Mange var nok usikre på hvordan Mignolet ville respondere på enda mer utskiftinger i forsvaret. Belgieren sto fram som lagets gigant i denne kampen. Hadde to dobbeltredninger i begynnelsen av andre omgang og en viktig redning på skudd fra keeper-kollega Eastwood mot slutten. Liverpools bestemann.
Johnson 7Flink til å holde bredden. Spilte slik Johnson gjør når han er best, nemlig spilte på det trygge. Har fått mye kritikk for mangel på oppofrende spill. Men dette var mer enn godkjent for Glen.
Lovren 6Undertegnede må være ærlig å si at han ikke var mye å se til den første timen. Den siste halvtimen fikk han derimot nok å henge fingrene i, da hjemmelaget satte inn en ekstra angriper. Dejan kom fra møtet med fysisk sterke spisser på en bra måte.
Sakho 0Holdt på å gjøre det helt store da han ventet på Mignolet og lot Conway passere. Mignolet kom ikke og Conway passerte franskmannen og skjøt, men da hadde Sakho oppdaget feilen og slengte seg ned og stoppet skuddet. Etter 27 minutter måtte Sakho ut med en strekkskade i låret og situasjonen i Liverpools forsvar ser med det enda dårligere ut.
Henderson 7Jobbet og slet og løp sine kilometre for de røde i dag også. Var flink til å være spillbar, som da han var vegg for Coutinho på målet. God kamp av kapteinen.
Allen 7Løp om mulig enda mer enn Henderson. Waliseren er ikke stor og kan "komme bort" i perioder, men gjør en gigantisk ryddejobb på midten. Hadde også gode avleveringer og er flink til å finne rett tid for å tre ballen igjennom.
Leiva 6Fikk seg en real smell da han kom i smell mellom Mignolet og Gestede. Kom seg på beina og fullførte. God til å balansere midten og gjøre ryddejobben som midtbaneanker.
Coutinho 7Ble matchvinner da han full av vilje skrådde mot femmeteren og skjøt av full fart i hjørnet. Hadde også en stor sjanse i første omgang. Spilte en god kamp og var flink til å gjøre seg spillbar.
Moreno 5Hadde en rekke svake innlegg og var ikke helt venn med ballen denne gang. Profiterer på sin store fart og vinner tilbake ballen når han mister den. Men likevel er ikke dette av hans beste kamper.
Sturridge 7Sakte, men sikkert er Daniel i ferd med å spille seg i kampform. Sliter litt med timingen fortsatt, men denne kampen var et steg i riktig retning. Sto for den største sjansen i første omgang og kunne også fått nettkjenning da han kom alene med Blackburns keeper og skjøt over i andre omgang.
Sterling 6Var heller ikke han helt venn med ballen i dag. Jobbet hardt, men slet med å få så mye kreativt ute av spillet sitt. Fikk også et par harde smeller fra Williamson.
Toure 7Mange Liverpool-supportere holdt nok pusten når Toure kom inn for Sakho. Spilte en meget svak kamp mot Arsenal, men var veldig mye bedre denne gang. Jobbet hardt for å rette opp inntrykket og var sammen med Lovren meget gode da Blackburns Gestede kom inn og det ble mer fysisk spill framme hos hjemmelaget. Kolo kan gå med hevet hode etter oppgjøret.
Lambert 0Kom inn for Sturridge fem minutter før slutt. Kunne doblet ledelsen på en heading på sin første berøring. Ballen gikk utenfor. Jobbet bra de minuttene han fikk på banen.