Mignolet ser frem til å møte Akinfenwa

Wimbledon-profilen Adebayo Akinfenwa kalles bare «beistet». Simon Mignolet gleder seg til duellen.

– Vi vet hva vi kan forvente oss fra Wimbledon og Akinfenwa. Det blir ikke noe mindre fysisk enn det var mot Leicester, sier Liverpool-keeper Mignolet til lokalavisen Liverpool Echo.

Les også: Liverpool møter «FIFAs sterkeste»

Adebayo Akinfenwa (32) har blitt en kulthelt i fotballverdenen på grunn av sin voldsomme fysikk og vennlige smil. Wimbledon-angriperen tar angivelig 180 kilo i benkpress og er den sterkeste spilleren på fotballspillet FIFA. Selv var han Liverpool-supporter som guttunge.

– Som keeper må man være klar for å takle det. Mot Leicester ble jeg satt på noen tester i luftrommet, og jeg føler at jeg taklet dem godt. Vi må fokusere på oss selv, spille fotball, og forhåpentligvis bikker kampen vår vei. FA-cupen er en turnering vi ønsker å gjøre det bra i, sier Mignolet.

Les også: Stevie G er aktuell mot Wimbledon

Sisteskansen gleder seg til møtet med Akinfenwa, som bare kalles «beistet», og Wimbledon på mandag. Mignolet forventer likevel ikke at Liverpool kan spasere seg til avansement i møtet med League Two-klubben, som han karakteriserer som viktig for klubben.

– Vi ønsker å gjøre det bra både i FA-cupen og i Ligacupen. Vi må ta med oss det positive fra Leicester-kampen og gjøre oss klare til å møte Wimbledon. Det blir ingen enkel kamp. Det er en bortebane med vanskelige forhold, men det kan være en fin opplevelse. Vi må forberede oss godt.

Les også: Mignolets første start på tre uker

Mignolet mistet plassen som førstekeeper før møtet med Manchester United på Old Trafford i desember, men burvokteren returnerte mellom stengene da Brad Jones måtte forlate banen med skade mot Burnley 2. juledag. Belgieren vil likevel ikke slå fast at selvtilliten er tilbake.

– Det er for tidlig å si. Jeg prøver bare å forbedre meg hver dag og gjøre mitt beste på trening. Det er alt jeg kan gjøre. Mer kan jeg ikke si, avslutter Mignolet over Liverpool Echo.