Milner-overgang avhenger av europacup-spill?

James Milner skal passe godt inn i Brendan Rodgers planer når Gerrard forsvinner. Men overgangen kan ryke om det ikke blir europacup neste år.

Liverpools sjanse til å hente Manchester Citys James Milner på free transfer, skal ifølge Telegraph avhenge mye av om Brendan Rodgers klarer å føre laget til europacup neste sesong.

Etter at håpet om en fjerdeplass i ligaen er så godt som borte, står Liverpool også i fare for å miste Europa League om vi ikke klarer å holde unna for Tottenham og Southampton i de siste kampene. Det kan bli et nådestøt for overgangen, spekulerer avisen i. 

LES OGSÅ: Slik kommer Liverpool til Europa League

Men det er flere andre momenter som skal tale for at Milner kan være interessert i å spille i rødt.

Gerrard-erstatter?

29-åringen skal ha ønske om mest mulig spilletid, men også å ha base i nord-vest. Rodgers skal være spesielt interessert i Milner fordi han kan brukes i flere ulike posisjoner på midtbanen, og dermed kan tilpasses ulike formasjoner.  

Telegraph mener i tillegg at Milner også kan ha blitt forespeilet å spille sentralt på midtbanen, nå som Steven Gerrard forsvinner fra Anfield.

- Milner dras mot tanken om å spille sentralt. At Steven Gerrard forsvinner etterlater et åpenbart hull, skriver Chris Bascombe i Telegraph.