Mirror: Intet brudd for Henderson

Røntgenundersøkelser skal ikke ha avdekket noe brudd i foten til Jordan Henderson, og kapteinen kan bli friskmeldt til Arsenal-kampen.

Mirror hevder at Henderson er i ferd med å vinne kampen mot klokka for å bli spilleklar mot Arsenal, nå som det er klart at Liverpool-kapteinen ikke har noe brudd i foten.

Midtbanespilleren haltet ut av mandagens kamp mot Bournemouth tidlig i annen omgang. Han ble grundig sjekket av medisinsk personell i dag, og legene skal ha forsikret Henderson at det ikke er snakk om noe stressbrudd i foten, noe som skulle bety at Wearside-gutten har en sjanse til å rekke mandagens kamp mot Arsenal.

Mirror skriver at Henderson vil få den tiden han trenger til å komme til hektene igjen, og midtbanespilleren vil selv få avgjøre om han føler seg i god nok forfatning til å spille Arsenal-kampen.

Andy Hunter i The Guardian skriver på sin side at Liverpool fortsatt ikke har noen full oversikt over omfanget av Jordan Hendersons skade, og at klubben vil følge med på hvordan skadesituasjonen til midtbanespilleren utvikler seg frem mot kampen mot Arsenal på mandag.