Moreno drømmer om reprise av supermålet

Han scoret sitt første Liverpool-mål mot Tottenham. I kveld håper Alberto Moreno å gjenta bedriften.

Alberto Moreno introduserte seg for Liverpool-fansen da han scoret etter et fantastisk raid mot Tottenham på White Hart Lane i august. 22-åringen husker godt hva som skjedde i sekundene før ballen lå i nettet.

– Jeg husker at Tottenham hadde ballen, og at jeg presset spilleren deres og vant ballen. Så begynte jeg å løpe fra vår halvdel og tok med meg ballen nærmere og nærmere mål. Plutselig åpnet det seg rom, så jeg kom nærmere boksen og skjøt i mål, beskriver spanjolen overfor Liverpools offisielle nettsted.

Saken fortsetter under videovinduet.


DRØMMEMÅL: Alberto Moreno la på til 3-0 i det omvendte oppgjøret mellom Liverpool og Tottenham med denne scoringen (video med tillatelse fra TV 2).

Moreno spurtet rett til bortefansen for å feire med de tilreisende supporterne, og venstrebacken dediserer målet til dem. Scoringen hjalp Moreno med å spille på seg selvtillit og tilpasse seg livet i engelsk fotball, og den tidligere Sevilla-backen sier han aldri vil glemme oppgjøret på White Hart Lane.

Les også: Moreno trives i Liverpool

– Det var en spesiell kamp for meg, siden jeg scoret mitt første Premier League-mål for Liverpool. Jeg kommer aldri til å glemme den kampen. Det var en vidunderlig opplevelse, sier rødtrøyenes nummer 18.

Nå gleder han seg til å møte Tottenham på Anfield. Liverpool har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene med sifrene 3-0, 4-0 og 5-0, men Moreno ble hentet i fjor sommer og har bare minner fra 3-0-seieren i august. Minnene er imidlertid såpass gode at han gjerne vil kopiere dem.

– Kveldens kamp vil helt klart vekke minnene fra i oppgjøret i sommer. Det viktigste er selvsagt å vinne, men det blir enda bedre hvis jeg scorer enda et mål mot dem, gliser Moreno.