Morgan klar for Accrington Stanley

Den tidligere reservelagsangriperen Adam Morgan har skrevet kontrakt med Accrington Stanley, etter å ha blitt frigitt av Yeovil Town.

21-åringen gikk gradene ved Liverpools akademi, og spilte tre førstelagskamper for Liverpool. Han fikk en sluttpakke for å forlate Yeovil i forrige måned.

- Jeg snakket med manageren i Accrington, og han sa det jeg ønsket å høre. Dette er min mulighet nå. Manageren gir meg en plattform å spille fotball på, og det er alt jeg trenger, uttaler Morgan til Accrington Stanleys offisielle nettside.

- Jeg ønsker bare å vise folk hva jeg er kapabel til, og denne klubben har gitt meg sjansen. Jeg ønsker ikke å svikte meg selv eller klubben. Jeg er en målscorer, som trenger å spille så mye som mulig. Jeg føler at jeg vil score mål dersom jeg får nok spilletid. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig på rad og rekke, for å komme i form. Jeg trenger bare en scoring for å komme igang, lover Morgan.

Han har skrevet under en ettårskontrakt med League Two-klubben.

I sin tid i Liverpool var Morgan utlånt til Rotherham, mens han i Yeovil har vært utlånt til skotske St Johnstone.

- Liverpool tilhører fortiden. Jeg hadde en flott tid der, men jeg kan ikke dvele ved det. Jeg ønsker egentlig ikke å snakke om det som skjedde i Yeovil, men det var ingen hyggelig periode for meg, og jeg ønsker bare en frisk start her. Jeg vet du ikke blir en dårlig spiller over natten, og jeg ønsker å bevise at jeg fortsatt kan score mål og bidra for laget.

- Dette er en fin sjanse for oss begge, sier Stanley-manager John Coleman.

- Vi har ikke mange angripere, og dette er en sjanse for Adam til å få karrieren på rett kjøl igjen. Han har et godt rykte, og ble høyt verdsatt av Liverpool. Han har vært frustrert over at ting ikke har gått veien for ham, men dette er en mulighet for oss begge, og forhåpentligvis vil Adam gripe den med begge hender, legger han til.

Adam Morgan fikk sin førstelagsdebut for Liverpool da han kom innpå på overtid i Europa League-oppgjøret borte mot Hearts den 23.august 2012. I returkampen mot den skotske klubben en uke senere var han i startoppstillingen, og det var han også i Europa League-kampen mot Anzhi Makhachkala på Lokomotiv Stadium i november samme år. Han satt på innbytterbenken i ligakampen mot West Ham på Upton Park en måned senere.

Like etter nyttår 2013 ble Morgan sendt på utlån til Rotherham i League Two, men fikk lite spilletid i den drøye måneden han var tilknyttet Yorkshire-klubben.

Han startet 2013/14-sesongen som en del av troppen til Liverpool U21. I november ble han lånt ut til Yeovil Town, og i januar 2014 ble overgangen gjort permanent. Morgan skrev da under en kontrakt for to og et halvt år med Yeovil.