Mot hjemmedebut for Dunn?

Jack Dunn har så langt ikke spilt en eneste hjemmekamp på utlån hos Burton Albion, men i helgen kan han endelig få vise seg frem for League Two-klubbens hjemmefans.

20-åringen debuterte for Burton i 2-1 seieren over Morecambe i forrige uke, da han kom inn fra benken sent i matchen på Globe Arena.

I morgen vil han nok en gang starte på innbytterbenken når Albion møter Northampton, men manager Jimmy Floyd Hasselbaink antyder at Dunn kan komme innpå.

- Vi får se. Det er opp til Jack og hva han gjør. Han må fortjene å komme inn på laget. Konkurransen om plassene er sterk for øyeblikket, og vi behøver folk som presser hverandre og som gjør laget sterkere, sier Hasselbaink til Burton Mail.

Burton kan bli kronet til League Two-mestere i morgen dersom de vinner og Shrewsbury samtidig avgir poeng i Chelteham.

- Jack er en dyktig spiller. Jeg tror han vil gi et par spillere hard konkurranse, og det er hva vi ønsker. Vi ønsker at han skal legge press på andre spillere, slik at de hever spillet sitt.

Dunn har fått lite spilletid under lånehoppholdet i Burton fordi han har vært ute med en avrivning i en hamstring-muskel. Det har ført til at Burtons andre innlånte Liverpool-spiller, Kevin Stewart, har markert seg mer enn Dunn.

- Jack fikk 20 minutter i forrige uke, og det var hans første 20 minutter siden januar, så alt var litt uvant for ham, blant annet når det gjaldt tempo. Tempoet i League Two er litt høyere enn i U21-fotball. Han nærmer seg formen, og vil bli involvert. Det avhenger dog av kamputviklingen.