Møter Tottenham i semifinalen

Liverpool U19 tapte sin siste gruppespillkamp i Volksbank-Cup i Tyskland, men ble likevel gruppevinner. I morgen spiller de røde semifinale i turneringen mot Tottenham Hotspur.

Liverpool var klare for semifinale allerede før siste gruppespillkamp i pinseturneringen Volksbank-cup 2015 i Tyskland, etter å ha vunnet sine to første kamper mot Werder Bremen og Malaga. I den tredje og siste gruppespillkampen ble det imidlertid tap 3-1 for Borussia Mönchengladbach.

Det var Liverpool som kom best i gang også i denne kampen, og fikk kampens første sjanse ved Daniel Trickett-Smith allerede i første spilleminutt. Bare et par minutter senere hadde de røde en avslutning i stolpen.

Tempoet var høyt i åpningsminuttene, og Trickett-Smith ga Liverpool ledelsen etter ti minutter. Bare fire minutter senere utlignet Marcel Canadi for Gladbach med en avslutning fra fem meters hold.

Etter 17 minutter var Ryan Kent frempå med et skuddforsøk, men to minutter senere var tyskerne i føringen, og 2-1 ble også pauseresultatet. Dennis Eckert økte til 3-1 bare et par minutter ut i annen omgang, noe som sto seg kampen ut. Sam Hart og innbytter Ovie Ejaria, som kom inn for Corey Whelan fire minutter før slutt, fikk begge gult kort i denne kampen.

Werder Bremen tapte 1-0 for Malaga i sin siste gruppespillkamp, og dermed vant Liverpool likevel gruppen, foran Borussia Mönchengladbach.

Dette betyr at Liverpool møter Tottenham i semifinale klokken 12.30 i morgen. Den kampen spilles like etter at den andre semifinalen, mellom 1 FC Nürnberg og Borussia Mönchengladbach er ferdigspilt. Bronsefinalen spilles klokken 16.15 og finalen klokken 17.30.