Mourinho uenig med Rodgers

Jose Mourinho likte ikke at Brendan Rodgers kritiserte Diego Costa for brasilianerens ufine stemplinger på Emre Can og Martin Skrtel, og Chelsea-manageren slo tilbake med noen bisarre kommentarer.

- Vi jobbet sammen i Chelsea i noen få år, men vi er veldig ulike mennesker, sa Mourinho om Rodgers.

- Jeg kunne ha snakket om Skrtel, men gjør ikke det. Han går til TV og snakker om Courtois, men glemmer Mignolet. Selv snakker jeg både om Courtois og Mignolet, fortsatte Chelsea-manageren.

- Han snakker om min keeper. Jeg snakker både om min keeper og hans keeper. Jeg glemmer ikke min egen keeper, for min keeper hjalp oss til finalen.

- Han er det han er. Han er en fantastisk manager, men vi er ulike som mennesker.

Mourinho var også freidig nok til å nekte for at Costa tråkket på Emre Can og Martin Skrtel med vilje.

- Det du kaller «stemplinger» og det Sky kaller «kriminelle handlinger», må jeg si var rene uhell. Costa går etter ballen. Han jakter ballen. Motstanderen ligger på bakken, og de har kontakt. Han setter ned foten der, men han er på jakt etter ballen, sa Mourinho, som i stedet mente at Lucas og Jordan Henderson burde hatt røde kort.

- Liverpool var veldig gode. Det skyldes godt arbeid av Brendan. Han har forandret laget fullstendig fra tidligere i sesongen. Ting gikk ikke bra for dem. Han er intelligent. Han gjorde det rette, og forandret på laget, og nå er laget tilbake på toppnivå igjen. Liverpool var veldig, veldig gode.

(Video med tillatelse fra TV 2)