Neymar: – Han er fantastisk

I vinter har Philippe Coutinho spilt seg til en ny langtidskontrakt på Anfield, og landsmannen Neymar mener Liverpool og det engelske fotballpublikumet har «mye mer i vente» fra 22-åringen.

– Han kan bli en stjernespiller i England. Denne sesongen tror jeg alle i England ser hvor talentfull han er. Og jeg vet han har mye mer å by på, forteller Barcelona-stjernen, ifølge Daily Mirror.

Neymar har kjent Coutinho siden de var tenåringer. Han sier driblefanten ikke bare er en fantastisk spiller, men også en veldig fin fyr å ha med seg i garderoben.

– Han er alltid positiv og forteller vitser, forteller Brasil-ikonet.


MAGI: The Kop-favoritten feiret sin nye Liverpool-avtale med drømmemål i går. (Video: TV 2)

Siden Luis Suárez ble solgt i fjor sommer, har ikke de røde fra Merseyside har én spesiell karakter de leter etter når ting ikke stemmer, mener han. Nå tror angriperen imidlertid at kompisen hans kan få den rollen.

Les også: Rodgers: – Ville betalt for å se ham spille

– Siden Luis kom til oss i Barcelona, tror jeg ikke Liverpool har hatt den ene spilleren de kan se etter når de trenger noe spesielt. «Couto» kan være den spilleren. Det er jeg sikker på, forteller han.

– Når han har ballen i beina, er han i stand til å få ting til å skje for seg selv, og han kan sørge for å skape ting for de andre. Han er en veldig spesiell spiller.