Ny kontrakt for Coutinho

Tony Barrett melder at Philippe Coutinho er blitt belønnet med en kontraktsforlengelse som binder ham til Liverpool frem til 2020. Papirarbeidet fullføres i løpet av uka, skriver Echo.

Den formsterke brasilianeren, med målgivende pasning på begge Liverpools scoringer mot West Ham i helga, har fortsatt tre år igjen av sin nåværende kontrakt, men Liverpool gir ham en forbedret – og lengre – avtale på grunn av utviklingen han har vist.

Liverpool Echo skriver at avtalen ikke er underskrevet ennå, men at spilleren er enig med klubben om forlengelsen. Papirarbeidet skal ifølge lokalavisen sluttføres i løpet av denne uka.

– Dere kan se at han er i skikkelig form for øyeblikket. Han spiller mange kamper, og vi prøver å ta vare på ham. Men prestasjonsnivået hans er veldig høyt, noe som er herlig å se fordi han er en liten magiker med ballen, sier Brendan Rodgers.

Les også: Rodgers skryter av Coutinho

– Motet hans til å hele tiden ønske ballen, er fantastisk. Dersom han klarer å fortsette utviklingen, og det er ting han kan bli bedre på, som foran mål, så kommer han under merkelappen «verdensklasse». Man ser kvaliteten i de to assistene (mot West Ham) i helga. De var utsøkte.