Ny norsk Liverpool-podcast

En ny norsk Liverpool-podcast er ute. Programleder Rasmus Wold følte det var et tomrom som måtte dekkes.

«You’ll Never Talk Alone» er navnet på den nye Liverpool-podcasten, som skal gi norske supportere en halvtime med Liverpool-prat hver uke. The Anfield Wrap, Anfield Index og 5Times Podcast er allerede godt etablerte podcaster om Liverpool FC - men med «You’ll Never Talk Alone» kommer også et norsk alternativ.

 

– Podcasts er veldig i vinden om dagen, og da spesielt nisjepodcaster som denne. Det er en podcast med et smalt interessefelt, men den kan likevel gå bredt ut siden vi er så mange. Jeg følte det var et tomrom som måtte dekkes da jeg vet det eksisterer engelske LFC-podcaster, og synes de norske supporterne fortjener en halvtime Liverpool FC på øret en gang i uka, sier programleder Rasmus Wold.

 

FØLG: YOU’LL NEVER TALK ALONE PÅ FACEBOOK

 

– Målet mitt er å ha med en kjent gjest som er Liverpool-supporter hver uke, og snakke litt om gjestens forhold til klubben og så diskutere kampene og hva vi føler må skje. Litt som forumet her på liverpool.no, bare verbalt og med en mer lettbeint stemning. Derfor vil jeg også utover i sesongen ha med en del kjente komikere. Jeg åpner også for å ha med morsomme supportere av andre lag, men kun dersom LFC skal møte det laget gjesten holder med i påfølgende kamp.

 

– Noen vil nok mene at vi ikke går nok i dybden i denne podcasten, men dette er som sagt tenkt å være en lettbeint podcast som de fleste ønsker å høre på, så statistikker og prosenter på antall cornere vi får imot de gangene Lucas er på banen og lignende, vil nok ikke bli diskutert.

 

Rasmus Wold er standupkomiker, og du kan ha sett ham i reklame eller innom underholdningsprogrammer på TV. 

 

– Jeg er i underholdningsbransjen, og da hovedsakelig innenfor standup. Jeg husker jeg sang «You’ll Never Walk Alone» på revyaudition da jeg var 16 år - kom med i revyen, og fikk deretter overbevist instruktørene om at jeg burde ha på Liverpool-drakt i åpningsnummeret. Jeg har også en egen standupbit om Emile Heskey!

 

 

– Jeg har vært fanatisk LFC-fan siden jeg var 4-5 år, og det er deilig å endelig kunne tømme seg for tanker en gang i uka - da kjæresten min begynner å bli litt lei av å høre på at spillere hun ikke aner hvem er gjør ting hun ikke aner hva betyr!

 

LAST NED OG ABONNER: YOU’LL NEVER TALK ALONE I iTUNES

 

Kan du fortelle litt om forholdet ditt til klubben og byen?

 

– Jeg har vært supporter hele mitt liv, og møtt opp på hoteller og treninger når de har vært i Oslo, fått bilder med spillere og også reist over for å se. Jeg, min bror og min far (som er Everton-supporter!) prøver å få en årlig tur, men det er ikke alltid det lar seg gjøre. Mitt beste Anfield-minne er nok 2-0 seieren mot Chelsea med Pennant sitt fantastiske skudd. Så dem også slå Norwich og West Ham 5-1 og 4-1 på tre dager i 2013 - og da var det en elektrisk Suarez-feber i byen.

 

- I fjor var det litt tristere med 0-3 mot Real Madrid og et påfølgende 0-0-resultat hjemme mot Hull. Jeg knuste en splitter ny mobiltelefon da Inzaghi putta med magen i CL-finalen i 07. Jeg har vært i Liverpool omlag 10 ganger, og liker meg veldig godt der borte. Har flere ganger lekt med tanken om å flytte dit for et års tid og følge laget tettere. Jeg synes byen blir hakket finere for hver gang jeg kommer meg bort der. Vi bor alltid på samme sted, og husverten Jim er også mannen jeg ringer mot slutten av hver podcast. En skotte som ikke er redd for å si sin mening!