Nyhet: The Shankly Hotel hos Ving

Vår samarbeidspartner Ving har inngått en avtale med nye og unike The Shankly Hotel i Liverpool.

Liverpool FCs største legende, Bill Shankly, fortjener selvsagt et hotell oppkalt etter seg i byen. Signature Living har designet et spesielt hotell som vil være en unik opplevelse for alle Liverpool-supportere.

Hotellet ligger sentralt i Millennium House i Victoria Street i Liverpool, og det åpner i slutten av august.

The Shankly Hotel har 86 elegante og meget komfortable rom med plass til opptil 6 personer, restaurant og bar. Rommene har 50-tommers flatskjerm-TV med Xbox One-konsoll og kjøkkenkrok med sitteplasser. En god engelsk frokost og WiFi inngår i prisen.

Våren 2016 åpner Eden Rooftop bar og en takterrasse med infinite Pool. Og «rosinen i pølsa» er hotellets Shankly-museum med memorabilia fra Shankly-familien som aldri før er vist frem.

Saken fortsetter under.

RØD LUKSUS: Tidlig neste år åpner Shankly-hotellet Eden Rooftop bar og en takterrasse for gjestene.

Ving har inngått samarbeidsavtale med The Shankly Hotel og tilbyr det nå i alle sine turpakker. Svein Erik Bjørheim i Ving fremhever romsløsningene som spesielt attraktive for større reiseselskap på eksempelvis 3, 5 eller 6 personer.

Er man 3 eller 5 voksne som reiser og vil unngå at en i reisefølget må bo i enkeltrom, er The Shankly Hotel et godt alternativ. Prisene er de samme som på Premier Inn hotellene som Ving bruker.

Foreløpig kan du ikke bestille Shankly-hotellet online hos Ving. Du sender derfor heller en e-post til [email protected] eller ringer 23 15 58 50.