Nytt tap for U18

For andre kamp på rad rotet Liverpool bort ledelsen og måtte reise hjem uten poeng. I dag sørget to sene West Ham-scoringer for Merseyside-lagets tredje tap i play-off-seriespillet.

Liverpool ledet 2–1 da kampen begynte å nærme seg slutten, men sju minutter før full tid utliknet innbytter Idris Kanu, som tidligere har blitt matchvinner mot de rødes U16-lag, før samme mann satte inn seiersmålet i det 87. minutt, opplyser klubben.

Ledet to ganger

Det var debutant Toni Gomes som åpnet scoringsballett i kampen med å sende Liverpool foran på Little Heath Sports Ground i Romford, nordøst i hovedstaden. Portugiseren skar innover i banen og satte ballen i nettet fire minutter etter sidebyttet.

Bortelaget, som hadde hatt en stor mulighet til å score før pause, ledet imidlertid ikke lenge. Bare to minutter senere skrudde nemlig Matt Carter et hjørnespark rett i mål. Liverpool-spillerne ropte på frispark for angrep på keeper, men dommeren godkjente scoringen.

Liverpool slo tilbake og tok ledelsen igjen ved Madger Gomes (bildet), som dunket inn 2–1 fra omtrent tjue meter på strålende vis. Men unge Idris rakk likevel å snu resultatet på hodet, noe som gjør at de røde fortsatt bare står med én seier i play-off-spillet.

Etter fem kamper har laget fire poeng. Det gjenstår to runder, borte mot Derby og hjemme mot Reading, samt en treningskamp mot et lag fra Warwick-universitet, av sesongen. Se tabell, statistikk og terminliste for juniorlaget her!

Liverpool U18: Wheeler; Virtue, Polgár, Parker; Alexander-Arnold, Brimmer (Owens 60), Kane, M. Gomes, Ejaria (Nicholas 79), Marsh; T. Gomes. Benk: George, Whyte.