O'Driscoll blir bekreftet mandag

Sean O'Driscoll har forhandlet frem sin avskjed fra rollen som trener for Englands U19-landslag, og vil i morgen bli bekreftet som Liverpools nye assistent-manager.

Det er Chris Bascombe i The Telegraph som melder at Liverpool vil bekrefte utnevnelsen av Sean O'Driscoll som assistent-manager mandag morgen.

O'Driscoll er blitt enig med det engelske fotballforbundet om at han kan forlate sin stilling som trener for England U19, og erstatter Colin Pascoe som Brendan Rodgers sin høyre hånd.

Marsh ikke erstattet ennå

Med i Rodgers sin nye stab rundt førstelaget blir også akademitreneren Pepijn Lijnders. Nederlenderen skal kjøre individuelle økter med enkeltspillere, men vil også fortsette å jobbe med klubbens aldersbestemte lag.

Bascombe påstår at Liverpool fortsatt ikke har erstattet Mike Marsh, og vil hente inn enda en førstelagstrener for å ta scouserens rolle, etter at Marsh ikke fikk fornyet kontrakt med klubben etter endt sesong.

KORTERE FERIE: Danny Ings vil begynne sesongoppkjøringen på onsdag.

Ings kommer onsdag

Flesteparten av Liverpools førstelagsspillere vil være tilbake på Melwood i morgen, inkludert James Milner. Bascombe skriver at Danny Ings har kuttet ned på ferien han hadde krav på, og kommer til å slutte seg til troppen på onsdag.

LES OGSÅ: DETTE ER SEAN O'DRISCOLL