Ojo en av dem som øyner sjansen

Jerome Sinclair fikk sjansen i noen minutter på førstelaget mot Chelsea, og Sheyi Ojo sier at det har gitt unggutter som ham et løft foran sesongavslutningen.

Kanskje vil Brendan Rodgers også ha fremtiden i tankene når han komponerer sitt lag i de to gjenstående kampene mot Crystal Palace og Stoke i Premier League. En seier mot Palace vil for eksempel garantere en 5.plass for Liverpool, uansett hvordan det går i siste kamp i Stoke, og som igjen kan bane vei for at en unggutt eller to får sjansen. Sheyi Ojo håper i hvert fall det, ikke minst etter å ha sett kameraten Jerome Sinclair få spille på Stamford Bridge.

- Jeg var virkelig glad på vegne av Jerome, som jeg har nær kontakt med, forteller Sheyi til Liverpoolfc.com.

- Det er et løft for meg og alle de andre på akademiet å se at Jerome fikk sin sjanse. Forhåpentligvis vil noen av de andre guttene også få mulighet til å ta steget opp.

- Det at jeg har vært ute på lån til Wigan har hjulpet meg mye. Det var mer fysisk enn hva jeg var vant til og du måtte spille fra deg ballen tidligere. Nå fokuserer jeg imidlertid fullt og helt på å prøve å komme inn i førstelagstroppen her, forteller 17-åringen som har sittet på benken i kamper mot Burnley og Leicester denne sesongen.

- Jeg har spilt som en nummer 10 bak en spiss, venstreving, høyreving, spiss, det spiller i grunn ingen rolle så lenge jeg får spille.

- Jeg føler meg sikker når jeg skal ta straffer, men det viktigste er å vinne kamper og dessverre greide vi ikke det, kommenterer Ojo etter 4-4 mot Norwich i går kveld, hvor han satte inn straffesparket foran The Kop som ga 4-3 til vertene.

- Det var synd at vi ikke greide å ro i land tre poeng. Det var en vill kamp, etter å ha ledet 3-0 før de kom tilbake i kampen igjen.