Ojo fornøyd med oppholdet i Wolves

Sheyi Ojo er denne uka på Melwood for å trene med de resterende førstelagsspillerne. 18-åringen sier at Jürgen Klopp har sett ham et par ganger i Championship.

- Han synes å være en virkelig hyggelig manager og ønsker å hjelpe alle spillerne, sier Ojo om Klopp til Liverpools hjemmeside.

- Jeg tror han har sett meg et bare ganger (for Wolverhampton), noe som er hyggelig å høre. Med riktig veiledning tror jeg at jeg kan gjøre det bra for dette laget. Jeg er ung og lærer fortsatt, så vi får se hvordan det går og hva manageren mener fremover.

- Han reiste ut på lån i fjor og ble kalt tilbake, og det viser at dersom du gjør det godt på utlån da har du sjansen til å komme tilbake og gå rett inn på førstelaget, kommenterer 18-årige Sheyi om Jordon Ibe og hans vellykkede opphold hos Derby forrige sesong. Ibe er nå etablert i førstelagstroppen til de røde.

- Mitt hovedmål er å imponere manageren slik at han ønsker å hente meg tilbake, og at jeg forhåpentligvis kan få muligheten til å spille regelmessig for Liverpool.

- Det går bra for meg, mener Sheyi Ojo om sitt utlån til Wolverhampton, som pr. i dag ligger på 14. plass i Championship.

- Resultatene er litt opp og ned for øyeblikket, men jeg spiller stort sett hver kamp slik at det er en god erfaring for meg.

- Fysisk er det stor forskjell sammenlignet med U21 fotball. Jeg som er ving eller spiss må ta avgjørelser langt hurtigere. Noen ganger kan jeg bli felt ofte i en kamp, men det er bare noe du må riste av deg og komme tilbake.

Sheyi Ojo har denne uka vært på Melwood for å trene under Jürgen Klopp, og sammen med de førstelagsspillerne som ikke er opptatt med landskamper. Han var på benken da det i dag ble holdt en intern treningskamp mot nettopp Wolverhampton

Les også: BLANDET UTTELLING FOR UNGGUTTENE