Ojo sørget for avansement

To utlånte Liverpool-spillere startet i kveldens ligacuprunde – og Sheyi Ojo (bildet) ble matchvinner.

Den unge anvendelige angriperen doblet ledelsen til Wolverhampton i hjemmemøtet med League Two-klubben Barnet. Etter en langpasning slo Adam Le Fondre kort til Ojo, som på vakkert vis skrudde ballen i nettmaskene like før timen spilt.

«Ulvene» ledet da allerede 1–0 etter en fulltreffer av tenåringen Bright Enobakhare bare noen minutter inn i oppgjøret. Ojo, som nettet i Liverpools siste treningskamp før sesongen, startet på venstrevingen i kveld og brant blant annet en stor sjanse halvveis i første omgang.

Drøyt tjue minutter før slutt så han ut til å bli lagt i bakken etter en løp nedover venstresiden, men dommeren viste ham isteden det gule kortet for skuespill, skriver Wolverhampton på sin Twitter-konto.

Barnet reduserte med et kvarter igjen å spille. Likevel holdt Wolverhampton på ledelsen ut kampen og avanserte til tredje runde. Ojo, som måtte ha behandling etter en stygg takling i sluttminuttene, spilte hele kampen.

Wisdom med målgivende

Samtidig fikk Andre Wisdom sin offisielle Norwich-debut mot Rotherham på bortebane. Backen viste seg frem ved å komme til et skuddforsøk tidlig i kampen, og han slo flere brukbare innlegg.

I andre omgang resulterte også et Wisdom-innlegg i scoring. Han slo ballen inn mot femmeteren, der Ricky van Wolfswinkel satte inn 2–0 fra kloss hold. Tidligere i kampen hadde Jonathan Howson sendt Norwich foran.

Også her måtte den utlånte Liverpool-spilleren se motstanderne redusere på tampen, men det var ikke nok, og kanaritrøyene fra den engelske østkysten gikk videre i turneringen.