Ojo sterkt delaktig i snuoperasjon

Hadde målgivende pasning på utligningsmålet til Wolves i ligacupen mot League Two-lag.

Sheyi Ojo er lånt ut fra Liverpool til Wolverhamptondenne sesongen. Tirsdag startet han da championship-laget møtte Newport County i ligacupen.

Ulvene havnet under allerede etter seks minutters spill mot League Two-laget. Men takket være Ojos forarbeid, utlignet Wolves etter 14. minutter.

Først sørget Ojo for frispark på hjørnet av 16-meteren. Det tok han selv, og det lave innlegget fant Nouha Dicko som scoret for Wolves.

Ifølge rapportene på Wolves twitterkonto var Ojo mye involvert i kampen.

Etter 58 minutter fikk Wolves sin avgjørende scoring ved Benik Afobe på straffe.

Alle de tre Liverpool-spillerne Lawrence Vigouroux (21), Kevin Stewart (21) og Jordan Williams (19), som er på utlån i Swindon, spilte fra start da de tapte 1-2 hjemme for Exeter.