Økte treningsmengder?

Den tyske fotballeksperten Rapahel Honigstein tror at Liverpool-spillerne må belage seg på å trene to økter om dagen enkelte dager hver uke, om Jürgen Klopp blir manager.

- Alle pengene i Premier League og alle klubbene foran Liverpool på tabellen kan gjøre det vanskelig å oppnå samme suksess i England som Klopp hadde i Dortmund. Spillerne i England er ikke vant til å trene to økter om dagen, og ingen har ennå funnet en måte å få et lag til å løpe så mye og så ofte gjennom en hel sesong, uten en vinterpause, påpeker Honigstein i en artikkel i The Guardian når han forsøker å belyse forskjellen på forholdene Klopp jobbet under i Bundesliga og det som vil møte ham i Premier League.

Honigstein mener at Klopp til Liverpool instinktivt føles riktig, og han tror 48-åringen vil få The Kop til å skru opp volumet til full styrke igjen.

Den tyske fotballeksperten beskriver Klopp som en «Menschenfänger». En som kan fenge folk og snakke dem rundt slik at de de gjør ting de selv ikke trodde var mulig.

Honigstein mener at det er feil å beskrive Klopp kun som en sterk motivator, selv om han ofte har lent seg til ekspertisen til sine assistenttrenere Peter Krawitz og Zeljko Buvac.

LES OGSÅ: - KANSKJE VERDENS BESTE INSPIRATOR