Ønske om eget område for autografskriving

Den såkalte LFC Supporters' Commitee tar til orde for et eget område for autografskriving på Melwood, og at supportere får lov til å vaie med flagg på The Kop gjennom hele kampene.

I referatet fra det siste møtet som supporterkomiteen hadde med klubbledelsen i Liverpool kom det frem et ønske om å etablere et eget område på Melwood hvor spillerne kan signere autografer for ventende fans. Supporterkomiteen mener at dagens praksis, der fans og autografjegere står utenfor porten og venter på at spillerne skal komme kjørende ut i bilene sine, er farlig og kan resultere i ulykker.

Liverpools daglige leder, Ian Ayre, opplyste at dagens fasiliteter på Melwood ikke gir rom for en slik ønsket praksis, men han fortalte at klubben ser på mulighetene for å gjøre noen endringer angående disse fasilitetene.

- Dette er ikke noe som vil skje raskt, men vi akter å se nærmere på hvilke muligheter vi har, svarte Ayre.

Fra supporterkomiteen ble det også ytret ønske om at de som har med flagg og bannere inn på The Kop får lov til å vaie med disse under kampens gang, slik at den gode stemningen før kampene også vedvarer under selve kampen.

Fra klubbhold ble det forklart at vakter ber de med flagg om å senke disse under spillets gang fordi klubben får klager fra fans som får sperret utsikten til spillet. Fra supporterkomiteen ble det foreslått å gjøre alle billetter på The Kop om til såkalte «restricted view»-billetter, slik at fans som kjøper billetter på The Kop blir advart mot at sikten til spillet kan være begrenset, og at de dermed ikke har rett til å klage på dette lenger.