Ønsker favorittstempelet

Everton er ekspertene og bookmakernes favoritt før søndag. Brendan Rodgers ville gjerne tatt favorittstempelet.

Roberto Martinez gikk på sin pressekonferanse med på at Everton var favoritter dersom en så på form, men mente Liverpool måtte være favoritter dersom en så på pengebruken de siste tre årene. Rodgers ville gjerne vært det.

 

– Vi tar alltid i mot favorittstempelet. I Liverpool er det det du ønsker. Vi vil gledelig ta favorittstempelet. Vi er Liverpool, og forventer det, sa Rodgers på pressekonferansen.

 

– Det er ingen fordel eller ulempe ved å være favoritter. Det viser at vi er en stor klubb og at folk forventer at vi skal ta initiativet. I alle kamper vi går til, hever motstanderen spillet, på grunn av klubben vi er. Det viser hvilken klubb vi er, med nivået på forventningene i forhold til i andre klubber. Vi må leve med det. Det er forventet at vi skal gjøre det bra, og det handler om å hjelpe laget til å utvikle seg og leve med de forventningene.

 

– Det er en ny mulighet til å vinne en kamp. Vi respekterer at det vil bli tøft. Det er en vi ønsker å vinne for supporterne.

 

– Everton har gjort det bra, og er ett poeng foran oss. De har hatt en god start, mens vår har vært en katatrofe!

 

Brendan Rodgers har møtt Everton som Liverpool-sjef på Goodison tre ganger tidligere. Det har endt med 2-2, 3-3 og 0-0. De blå har ikke slått Liverpool siden 17. oktober 2010, da Roy Hodgson var manager for LFC.