Ønsket ikke å selge Downing

Brendan Rodgers avslører at han egentlig ikke ønsket å selge Stewart Downing, foran morgendagens kamp mot West Ham.

- Stewart var en spiller jeg egentlig ikke ønsket å gi slipp på. Han fikk en vanskelig start, men når vi jobbet sammen i begynnelsen av andre halvdel av sesongen var han fast på laget, så han var ikke en spiller jeg ønsket å selge, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i går.

- Han har gjort det veldig bra i West Ham. Han er en veldig talentfull spiller, med en vidunderlig teknikk. Han spiller kamper og trener hver dag, og er en fin fyr, så jeg er ikke overrasket over at han har gjort det bra.

Downing er ikke den eneste tidligere Liverpool-spilleren på West Hams lag. Morgendagens kamp byr også på gjensyn med Andy Carroll.

- Andy er en fantastisk fotballspiller. Han har kvaliteter og gode egenskaper i feltet. Jeg følte bare at han ikke ville ha vært fast på mitt lag med vår spillestil og måten vi opererer på, da vi baserer oss på bevegelser og hurtighet. Men det betyr ikke at Andy er en dårlig spiller. Han er en strålende spiller, og når han har vært skadefri har han bevist det i West Ham.