Origi byttet inn da Belgia vant

Fire røde satt på benken under EM-kvaliken torsdag kveld. Kun Divock Origi kom inn.

Det gjorde han etter 82 minutter i hjemmekampen mot Bosnia-Hercegovina. Da ledet Belgia hele 3–1, og laget holdt på stillingen den siste perioden.

Mens Simon Mignolet var ubenyttet innbytter for førstekeeper Thibaut Courtois, sto ikke Christian Benteke oppført i kamptroppen på grunn av lårskaden han pådro seg mot West Ham i helga.

Spissen var ikke i stand til å trene med resten av Belgia-spillerne tidligere i uka, men nye bilder viser at han bedrev løpetrening og brukte ballen alene på treningsfeltet før kampen.

Det antas at han har en mulighet til å rekke landskampen mot Kypros kommende søndag, men om det oppgjøret kommer for tidlig, skal ikke Liverpools bortekamp mot Manchester United søndag 12. september være i fare.

Bosnia-Hercegovina tok ledelsen ved Edin Dzeko mot Belgia, men Marouane Fellaini utliknet halvveis ut i første omgang. Kevin De Bruyne satte inn 2–1 rett før pause, mens Eden Hazard fastsatte sluttresultatet fra straffemerket etter 78 minutter.

Samtidig så Jordan Williams og Danny Ward, som begge er på utlån denne sesongen, sitt Wales vinne 1–0 over Kypros fra benken på bortebane. Gareth Bale ble matchvinner for waliserne med kampens eneste mål åtte minutter før slutt.