Origi kom inn da Lille tapte

Lille lå under da Divock Origi ble kastet innpå etter timen spilt i bortekampen mot Bastia. Belgieren klarte ikke å forhindre lagets første tap siden 24. januar. Ingen Tiago Ilori i kamptroppen.

Ryan Mendes ga Lille ledelsen etter 17 minutter av bortemøtet med Bastia, men vertskapet brukte ikke mer enn bare fem minutter på å utlikne. Kort tid før sidebyttet satte Floyd Ama Ayité inn 2–1 til Bastia.

Divock Origi kom inn for gjestene i det 60. minutt, men det ble ingen flere scoringer, og Bastia passerte dermed Lille på Ligue 1-tabellen. Origi og lagkameratene, med åtte seiere, åtte uavgjortresultater og ti nederlag, ligger nå på tolvteplass.

Samtidig mistet Bordeaux to poeng i kampen om fjerdeplassen. Tiago Ilori var ikke med i kamptroppen mot Rennes i kveld, og det endte 1–1 mellom lagene i Vest-Frankrike. Bordeaux ligger nå to poeng bak Monaco fra fjerdeplassen, men sistnevnte har én kamp til gode.