Origi tilbake i startoppstillingen

Divock Origi var tilbake i startoppstillingen til Lille, som vant 2-1 over Lyon i ettermiddag. Sebastian Coates og Andre Wisdom er ute i kulden i sine respektive utlånsklubber.

Sebastian Coates var ubenyttet reserve da Sunderland tapte 2-0 for Manchester United på Old Trafford, i en kamp der Wes Brown ble feilaktig utvist (John O'Shea var mannen bak forseelsen). Resultatet betyr at Manchester United på tredjeplass i Premier League nå er fem poeng foran Liverpool før Brendan Rodgers sitt mannskap er vertskap for ligatoer Manchester City i morgen.

Andre Wisdom led samme skjebne som Sebastian Coates, og var ubenyttet reserve da West Bromwich slo Southampton 1-0 på The Hawthorns. Det betyr at femteplasserte The Saints fortsatt bare er poenget foran Liverpool.

Sheyi Ojo ble byttet ut i det 54.minutt da Wigan vant 3-1 borte mot Blackpool i The Championship. Gjestene ledet på det tidspunkt 1-0. Ojo hadde en avslutning med venstrebeinet etter 18 minutter, som Blackpool-keeper Lewis ikke hadde nevneverdige problemer med.

Joao Teixeira spilte hele kampen og pådro seg gult kort for protester mot en dommeravgjørelse på overtid av første omgang, da Brighton tapte 1-0 borte mot Bolton. Teixeira spilte for øvrig en bra kamp, hvor han så mye til ballen.

Divock Origi startet for Lille, som vant 2-1 over Lyon på hjemmebane. Spissen ble byttet ut på overtid, til buing fra egne fans. Seksjoner av Lille-fansen mener at Origi allerede har hodet i Liverpool. Gjestene tok ledelsen etter bare tre minutters spill, men Lille kom sterkt tilbake og fikk med seg alle tre poengene.

Tiago Ilori var ubenyttet reserve da Bordeaux og Stade de Reims spilte uavgjort 1-1 i Bordeaux. Samme skjebne led Luis Alberto ta Malaga vant 3-2 over Getafe på hjemmebane.