Owen: - Jeg ville egentlig ikke dra fra Liverpool

Michael Owen om hvorfor han endte opp i Real Madrid, og den kjappe returen til Premier League.

Etter 158 mål på 297 kamper for Liverpool, dro Michael Owen til Spania og Real Madrid i august 2004. I TV-programmet "Fletch and Sav" på BT sport, snakker programlederne Robbie Savage og Darren Fletcher med Steve McManaman og Owen om hvordan de taklet overgangen til et nytt land. 

Owen mener McManaman, som dro til Madrid i 1999, nok passet bedre i den spanske hovedstaden enn han selv gjorde.

- På slutten av sesongen ønsket jeg å komme tilbake til Premier League, for å være ærlig, sier han om sin ene sesong i Madrid.

- Jeg ville egentlig ikke dra heller. Jeg var fornøyd i Liverpool. Men da manageren kom med henvendelsen, følte jeg at jeg ikke kunne si nei til det fordi det var en så god mulighet. Og jeg tenkte at jeg alltids kunne komme tilbake om jeg ikke likte det.

Saken fortsetter under bildet fra Ligacup-finalen i 2003.

Owen returnerte til Premier League - men da til Newcastle, før han endte karrieren med opphold i Manchester United og Stoke. Han la opp i 2013.

- Familien min fant seg aldri helt til rette der, og jeg ville komme tilbake til Premier League. Det var verdensmesterskap på slutten av den påfølgende sesongen, og jeg ønsket å spille hele tiden.  

- McManaman fant seg nok mer til rette i Spania enn jeg gjorde. Jeg elsket fotballen og kom godt overens med lagkameratene, men jeg elsket Premier League høyere, sier Owen.