På denne dag

Javier Mascherano får klarering og kan lånes ut til Liverpool, Kenny leder LFC for siste gang i første periode. Stephen Wright signerer ny kontrakt.

2007 – Javier Mascherano sitt lån til Liverpool blir godkjent av Premier League. Han spilte 139 kamper for de røde før han ble solgt til Barcelona i 2010.

2001 – Stephen Wright signerer en treårskontrakt med Liverpool FC, men blir solgt til Sunderland bare seks måneder senere.

1996 – Steven Gerrard scorer sitt første mål for England U16, i sin andre kamp. Motstander var Irland.

1991 – Kenny Dalglish leder Liverpool for siste gang i sin første periode som manager, i 5. runde omkamp mot Everton i FA cupen. Det sto 3-3 etter 90 minutter, 4-4 etter ekstraomganger.

1897 – Angriper Harry Bradshaw blir den første Liverpool-spilleren som spiller en landskamp, når han får sin eneste i en 6-0 seier over Irland.